Με πατερίτσες εμφανίστηκε η Victoria Beckham στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Η viral στιγμή που δίνει ένα φιλί στον άντρα της.

Article featured image
Article featured image

Με πατερίτσες εμφανίστηκε η Victoria Beckham την Παρασκευή στην παρουσίαση της νέας συλλογής ρούχων της εταιρείας της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Η 49χρονη σχεδιάστρια και πρώην μέλος των Spice Girls, είχε πριν από λίγες ημέρες ένα ατύχημα στο γυμναστήριο του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να ραγίσει το πόδι της και να κυκλοφορεί με ειδική μπότα ανάρρωσης και πατερίτσες.



Για ακόμα μια φορά, η σχεδιάστρια είχε την οικογένειά της στην πρώτη σειρά για την επίδειξη. Ο σύζυγός της, David Beckham, κάθισε δίπλα στην αρχισυντάκτρια του αμερικανικού περιοδικού μόδας Vogue, Anna Wintour. Δίπλα του κάθονταν τα παιδιά τους, Cruz Beckham, Brooklyn Peltz Beckham μαζί με τη σύζυγό του Nicola Peltz Beckham και η Harper Beckham (ο Romeo Beckham απουσίαζε).

Screenshot 2024-03-02 141646.png



Όλη η οικογένεια ζητωκραύγασε με περηφάνια στο τέλος του σόου, όταν η Victoria βγήκε για να ευχαριστήσει τους παρευρισκόμενους. Καθώς κατέβαινε την πασαρέλα με τις πατερίτσες, σταμάτησε μπροστά στον David για να του δώσει ένα φιλί, το οποίο απαθανατίστηκε σε ένα βίντεο και κοινοποιήθηκε από τη Vogue στο Instagram, δημιουργώντας μία viral στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ