Τα 50 χρόνια γιόρτασε η Victoria Beckham σε ένα πάρτι που είχε μέχρι και την επανένωση των Spice Girls

Οι πέντε γυναίκες τραγούδησαν μαζί ένα από τα γνωστότερα κομμάτια τους.

Article featured image
Article featured image

Η Victoria Beckham, η Βρετανή σχεδιάστρια και πρώην μέλος του εμβληματικού ποπ συγκροτήματος Spice Girls, έκλεισε τα 50 την Τετάρτη και οργάνωσε ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι του Χόλιγουντ. Στο πάρτι εκτός από όλη την οικογένειά της και το μισό Χόλιγουντ, παρευρέθηκαν και οι υπόλοιπες Spice Girls, σε μια επανένωση έκπληξη του γκρουπ.

Ο David Beckham ενθουσίασε τους φαν του πρώην συγκροτήματος, καθώς απαθανάτισε μια σπάνια στιγμή όλων των Spice Girls να παρουσιάζουν το εμβληματικό τους κομμάτι κατά τη διάρκεια της μεγάλης γιορτής των 50 χρόνων της Victoria.



Σύμφωνα με την Daily Mail, το λαμπερό πάρτι έλαβε χώρα στο ιδιωτικό κλαμπ Swanky Mayfair Oswald's όπου φιλοξενήθηκαν οι 100 καλεσμένοι της. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Tom Cruze, η Eva Longoria, ο Gordon Ramsay, ο Guy Ritchie, ο Jason Statham κ.α.

Κατά την έξοδό τους από το κέντρο της γιορτής κι ενώ κατευθύνονταν προς το αυτοκίνητό τους, ο πρώην ποδοσφαιριστής ανέβασε τη γυναίκα του στην πλάτη του για να τη μεταφέρει στο αυτοκίνητο, προκειμένου να αποφύγει να χρησιμοποιήσει πατερίτσες, μετά το ατύχημα που είχε στο πόδι της.



«Καθώς ετοιμάζομαι να πάω στα 50 (με τακούνια, φυσικά!), νιώθω τόσο απίστευτα ευλογημένη που έφτασα εδώ. Είμαι ευλογημένη, ολοκληρωμένη και βαθιά ικανοποιημένη. Όχι μόνο για το πού βρίσκομαι ως γυναίκα, αλλά για το πόσο μακριά έχουν φτάσει τα brands μόδας και ομορφιάς μου»
, έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ