Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα

Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Αττικόν».

Article featured image
Article featured image

Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε ο 39χρονος που δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ξημερώματα της Κυριακής τον βρήκαν στο κελί του με σημάδια στον λαιμό. Ο δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Αττικόν» και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ο 39χρονος αναφέρθηκε στο μαχαίρι που κρατούσε και μαχαίρωσε την 28χρονη Κυριακή.

«Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι», φέρεται να υποστήριξε ο 39χρονος.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες του STAR, οι συγγενείς της 28χρονης κατήγγειλαν πως η Κυριακή απέβαλλε γιατί την είχε ξυλοκοπήσει άγρια. Μάλιστα, η οικογένεια της έχει υποψίες ότι την παρακολουθούσε από τα social media και το Viber, καθώς δεν αποκλείεται να είχε πρόσβαση στους κωδικούς και το κινητό της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ