Ρεκόρ εγγραφών λίγες ημέρες πριν την έναρξη της REALTYon EXPO

Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την κορυφαία έκθεση ακινήτων της Κύπρου και να εξερευνήσετε την ακμάζουσα αγορά ακινήτων της χώρας.

Article featured image
Article featured image

Λίγες μέρες μόλις πριν την επιστροφή της REALTYon EXPO στην Κύπρο, ο ενθουσιασμός αρχίζει να φτάνει σε κορυφαία επίπεδα, καθώς η πιο αναμενόμενη έκθεση ακινήτων στο νησί υπόσχεται να καταγράψει νέο ρεκόρ προσέλευσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 3-4 Ιουλίου στο περίφημο City of Dreams Mediterranean Integrated Resort της Λεμεσού, υποσχόμενη ένα διήμερο γεμάτο δράση. Φέτος μάλιστα, αναμένεται να ξεπεράσει την εξαιρετικά επιτυχημένη έκδοση του 2023.

Με επιβεβαιωμένη τη συμμετοχή πάνω από 70 εταιρειών ανάπτυξης και κατασκευής ακινήτων και κτηματομεσιτικών γραφείων και με 30% περισσότερους εκθέτες από πέρυσι, η REALTYon είναι μια εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσετε, καθώς ήδη πάνω από 4.000 συμμετέχοντες την έχουν σημειώσει στα ημερολόγιά τους.

Προλαβαίνετε να δηλώσετε συμμετοχή

Παρά την πρωτοφανή ζήτηση, οι εγγραφές παραμένουν ανοιχτές για όσους θέλουν να εξασφαλίσουν τη θέση τους στη μεγαλύτερη συγκέντρωση εταιρειών ανάπτυξης ακινήτων, κατασκευαστικών εταιρειών, επενδυτών, αγοραστών κατοικιών και ηγετών της σκέψης στον κλάδο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο νησί.

Καθώς ο χρόνος εξαντλείται, συνιστάται έντονα σε όσους ενδιαφέρονται να παρευρεθούν να εγγραφούν για να αποκτήσουν δωρεάν δελτίο εισόδου και να εξασφαλίσουν τη θέση τους στην επερχόμενη διήμερη εκδήλωση που θα τους προσφέρει πρόσβαση σε ασύγκριτες ευκαιρίες δικτύωσης και ένα γεμάτο πρόγραμμα με διορατικό περιεχόμενο.

Τι σας περιμένει στη REALTYon

Η REALTYon EXPO είναι η εκδήλωση της χρονιάς για όσους ασχολούνται ή ενδιαφέρονται για τον τομέα ακινήτων της Κύπρου. Δείτε συνοπτικά τι να περιμένετε:

Κορυφαίους εκθέτες

Συναντηθείτε και δικτυωθείτε με κορυφαίους παίκτες της αγοράς ακινήτων στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων των Imperio Properties, CDA Group, Vassos Markides, Limassol Greens, Crona Group, Pafilia, DOM Real Estate, Marfields και BBF.

Είτε αναζητάτε να αγοράσετε κατοικία είτε είστε επενδυτής, στη REALTYon υπάρχει κάτι για όλους. Με πάνω από 300 έργα προς παρουσίαση, θα έχετε αμέτρητες ευκαιρίες να εξετάσετε τις πιο συναρπαστικές νέες περιπτώσεις ανάπτυξης ακινήτων, να εξερευνήσετε μελλοντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες και να ενισχύσετε τις γνωριμίες σας στον κλάδο.

Εντυπωσιακή λίστα ομιλητών

Κατά τη διάρκεια περισσότερων από 12 ωρών συζητήσεων πάνελ, εμπειρογνώμονες από όλους τους τομείς του χώρου των ακινήτων θα μοιραστούν τις γνώσεις τους, θα παρουσιάσουν καινοτόμες προοπτικές και θα προσφέρουν βιώσιμες λύσεις στις τρέχουσες προκλήσεις του κλάδου, ζωντανά.

Η πλήρης λίστα ομιλητών έχει ήδη επιβεβαιωθεί, με εξέχουσες συνεισφορές από πρόσωπα όπως μεταξύ άλλων ο Μάριος Ταννούσης (διευθύνων σύμβουλος του Invest Cyprus), Σταύρος Καραμοντάνης (διευθύνων σύμβουλος της Μαρίνας Αγίας Νάπας), Γιάννης Μισιρλής (πρόεδρος / ιδρυτής και πρόεδρος του Συνδέσμου Αναπτυξιακών και Κατασκευαστικών Εταιριών Κύπρου / Imperio) και ο Φίλιππος Κατράνης (προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημοσίων Συμβάσεων, Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας της Κύπρου).

Πάρτι δικτύωσης

Για την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας στις 3 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί ένα αποκλειστικό πάρτι δικτύωσης, το οποίο θα ξεκινήσει μετά το πέρας των εργασιών και θα διαρκέσει από τις 18:00 έως τις 22:00 στο City of Dreams Mediterranean.

Η βραδινή συγκέντρωση, με χορηγό τη Leus Development, προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία για να γνωριστούν και να ανταλλάξουν εντυπώσεις οι συμμετέχοντες σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα θα τους επιτρέψει να ξεκουραστούν μετά από μια πιεστική ημέρα συζητήσεων γύρω από επιχειρήσεις και ακίνητα.

Πάρτε μέρος στη δράση

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας στην έκθεση γρήγορα και εύκολα. Απλά εγγραφείτε διαδικτυακά για να αποφύγετε καθυστερήσεις στη συμμετοχή σας σε αυτήν την κρίσιμη εκδήλωση, η οποία έχει ως στόχο να διαμορφώσει το μέλλον του τομέα ακινήτων στην Κύπρο.

Χορηγός Επικοινωνίας: https://myplace.cy/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ