Σεξομολογήσεις #755: Έρωτας στην 3η ηλικία ή κάποιος θέλησε να «παίξει» με την Tipster;

«Εγώ 65, αυτή 72. Εγώ παντρεμένος 44 χρόνια και με 12 χρόνια αποχή από το σεξ, αυτή παρθένα, δεν την άγγιξε κανείς, μόνο εγώ στο ελάχιστο».

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Πραγματικά έχω θέμα. Εγώ 65, αυτή 72. Εγώ παντρεμένος 44 χρόνια και με 12 χρόνια αποχή από το σεξ, αυτή παρθένα, δεν την άγγιξε κανείς, μόνο εγώ στο ελάχιστο. Φιλιά πολλά, αγγίγματα ελάχιστα, επαφή μηδέν. Δεν θέλει σχεδόν με τίποτα επαφή, ενώ τα φιλιά χείλη-χείλη τα θέλει. Εγώ, με τόση στέρηση τόσα χρόνια, πάω να τρελαθώ. Ενώ τη βλέπω καθημερινά για καφέ και κουβέντα, προσπαθώ με όμορφα λόγια και ωραία δώρα, αλλά είναι πολύ διστακτική. Μηνύματα 50 την ημέρα, αυτή με παίρνει τηλέφωνο, της μιλώ για εμάς, αλλά στην τελική μένω άπρακτος. Σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, γιατί είναι και κουραστικό. Πρώτη φορά μπαίνω σε τέτοια φάση, γι’ αυτό θα ήθελα την άποψή σου.


Αγαπητέ μου, θα σου μιλήσω ειλικρινά. Διαβάζοντας το μήνυμά σου, είμαι εξ αρχής πεπεισμένη ότι πρόκειται για κάποια κακόγουστη φάρσα, για να τσεκάρεις αν θα το παίξουμε ή όχι! Επειδή, όμως, εδώ εμείς ποτέ δεν είχαμε τέτοια θέματα και συμπλέγματα, όχι μόνο θα το δημοσιεύσουμε, αλλά θα σου απαντήσω και σοβαρά, έτσι, γιατί μπορεί εκεί έξω να υπάρχει όντως μια παρόμοια περίπτωση όπως η δική σου, που να χρειάζεται πραγματικά βοήθεια. Αν, πάντως, όλο αυτό που περιγράφεις είναι αληθινό, πραγματικά το Netflix χάνει πολύτιμο υλικό. Επειδή όμως εδώ δεν κάνουμε μόνο χαβαλέ αλλά προσπαθούμε να απαντάμε σοβαρά, θα σου πω το εξής: η γυναίκα αυτή πιθανότατα σου έχει ήδη δείξει ξεκάθαρα μέχρι πού θέλει να φτάσει. Το ότι απολαμβάνει τα φιλιά, την παρέα, την προσοχή και τη συναισθηματική σύνδεση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλει ή μπορεί να περάσει στο επόμενο επίπεδο. Και στα 72, ειδικά για έναν άνθρωπο που δεν είχε ποτέ ολοκληρωμένη ερωτική ζωή, αυτά τα όρια δύσκολα αλλάζουν απότομα, όσο γλυκός, υπομονετικός ή επίμονος κι αν είσαι. Το δεύτερο που βλέπω είναι ότι εσύ δεν μπήκες σε αυτήν την κατάσταση «ήρεμα». Μπήκες κουβαλώντας 12 χρόνια τεράστιας στέρησης. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φιλί, κάθε άγγιγμα και κάθε μικρή ανταπόκριση αποκτά μέσα σου πολλαπλάσια ένταση. Εκείνη ίσως ζει έναν ρομαντικό δεσμό. Εσύ όμως ζεις και τη συσσωρευμένη ανάγκη δεκαετιών. Και αυτό είναι πολύ βαρύ φορτίο για μια σχέση που μένει στάσιμη. Άρα το πραγματικό ερώτημα δεν είναι αν θα αλλάξει εκείνη. Είναι αν εσύ αντέχεις να συνεχίσεις έτσι. Γιατί αν κάθε μέρα επενδύεις χρόνο, συναίσθημα και επιθυμία ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα προχωρήσει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εξαντληθείς ψυχολογικά. Και κάτι τελευταίο, όχι, δεν είσαι «υπερβολικός» επειδή θέλεις επαφή, επιθυμία και σεξουαλικότητα στα 65 σου. Αυτές οι ανάγκες δεν μπαίνουν σε σύνταξη μαζί με τον άνθρωπο. Απλώς πρέπει να καταλάβεις αν η συγκεκριμένη γυναίκα μπορεί πραγματικά να σου προσφέρει αυτό που ψάχνεις, ή αν κυνηγάς μια φαντασίωση που συντηρείται μόνο με καφέδες και φιλιά!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Σεξομολογήσεις #759: «Θέλει τρίο με τη φίλη μου… κι εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να τρέξω μακριά ή να μείνω και να το απολαύσω»

Article featured image

Σεξομολογήσεις #758: «Φοβάμαι να ζήσω πλέον στην ίδια μου τη χώρα»

Article featured image

Σεξομολογήσεις #757: «Οι φίλοι μου μού γύρισαν την πλάτη γιατί εγκατέλειψα το τρανς αγόρι μου, σε δύσκολη φάση»