Νεκρός ο Robin Williams [η αιτία, ο Ομπάμα, το τελευταίο tweet]

Article featured image
Article featured image

Νεκρός, σε ηλικία 63 ετών, βρέθηκε ο διάσημος ηθοποιός Robin Williams, σύμφωνα με την Αστυνομία της Καλιφόρνια, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία.

 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, για το ρόλο του στην ταινία «Good Will Hunting», έπασχε από κατάθλιψη, ενώ στο παρελθόν είχε δώσει μάχη με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, Μάλιστα, πρόσφατα είχε επιστρέψει σε κέντρο αποκατάστασης για να βελτιώσει την ψυχική του ηρεμία, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά σε άρθρο τους οι Los Angeles Times, τον περασμένο Ιούλιο.

«Αυτή τη στιγμή το τμήμα ανθρωποκτονιών του γραφείου του Σερίφη εικάζει ότι ο θάνατος προήλθε από αυτοκτονία με πιθανότερη αιτία την ασφυξία, αλλά μία ολοκληρωμένη έρευνα πρέπει να περατωθεί πριν τη διατύπωση του τελικού πορίσματος» ανέφερε σε σχετική δήλωσή της η αστυνομία.

Με δήλωσή της, η σύζυγος του Williams, Susan Schneider, δήλωσε συντετριμμένη. «Εκ μέρους της οικογένειας του Robin, παρακαλούμε για την προστασία της προσωπικής μας ζωής, κατά τη διάρκεια του πένθους μας. Ελπίδα μας είναι ότι θα μνημονεύεται, όχι για τον τρόπο που πέθανε, αλλά για τις αμέτρητες στιγμές χαράς και γέλιου που προσέφερε σε εκατομμύρια ανθρώπους.

 



Είπε ο Ομπάμα…

Ανακοίνωση για τον θάνατο του ηθοποιού εξέδωσε λίγη ώρα έπειτα από την ανακοίνωση της σοκαριστικής είδησης και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Σύμφωνα με τον Ομπάμα, ο ηθοποιός ήταν «ένας αεροπόρος, ένας γιατρός, ένα τζίνι, μια νταντά, έναν πρόεδρος, ένας καθηγητής, ήταν ένας και μοναδικός στο είδος του».

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, «έφτασε στις ζωές μας ως εξωγήινος αλλά τελικά, κατάφερε να αγγίξει κάθε στοιχείο του ανθρώπινου πνεύματος».

«Μας έκανε να γελάμε. Μας έκανε να κλαίμε. Έδωσε το απεριόριστο ταλέντο του ελεύθερα και γενναιόδωρα σε εκείνους που το χρειάζονταν περισσότερο -από τα στρατεύματά μας που βρίσκονται στο εξωτερικό, μέχρι τους περιθωριοποιημένους ανθρώπους στους δρόμους μας. Η οικογένεια Ομπάμα εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Robin, στους φίλους του και σε όσους βρήκαν τη φωνή τους χάρη στον Robin Williams».



Το τελευταίο tweet

Μια ανάρτηση αφιερωμένη στην κόρη του ήταν το τελευταίο tweet που έκανε ο διάσημος κωμικός ηθοποιός.

Την 1η Αυγούστου, ο Williams ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος, πριν από αρκετά χρόνια, να κρατά στην αγκαλιά του την κορούλα του.

Με αυτό τον τρόπο ο ηθοποιός ήθελε να ευχηθεί στην κόρη του, Zelda Rae, για τα 25α γενέθλιά της.

«Χρόνια πολλά στη Zelda Rae», έγραψε στο Twitter, προσθέτοντας πως παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε, θα είναι πάντα το μικρό του κοριτσάκι.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ