The Mighty Scoop και Pueblo Franco, απόγευμα Πέμπτης, στο Γρανάζι

Κι όταν λέμε απόγευμα, εννοούμε απόγευμα. Νωρίς. Από τις 6.

Σχολνάς, ρίχνεις την τσάντα στο αμάξι, χαλαρώνεις την γραβάτα (εάν και εφόσον φοράς) και κατευθύνεσαι προς Άγιους Ομολογητές. Εκεί στο στενό, στο Γρανάζι.

 


Article featured image
Article featured image

Αράζεις στον κήπο που αυτή την περίοδο είναι πιο όμορφος από ποτέ αφού τα γιασεμιά μοσχοβολάνε, παραγγέλνεις ένα από τα απίστευτα κοκτέιλ με βάση τα gin & tonic ή μια sangria και απολαμβάνεις τις υπέροχες μουσικές των The Mighty Scoop και Pueblo Franco.

Funky, afro, jazz, electro μουσικές, ακόμα και επιλογές από Cayetano, Bob Dylan και Portishead, στο ύφος πάντοτε της after work χαλαρής φάσης με το απίστευτο vibe!

Τέταρτη συνεχόμενη Πέμπτη η αυριανή (4/6) και απ’ ότι μαθαίνουμε ειδικά για αύριο πίσω από την κονσόλα θα βρίσκεται ο The Mighty Scoop, ενώ εκεί κοντά θα είναι και ο Pueblo Franco, ετοιμοπόλεμος όπως πάντα.

Κατά τ’ άλλα, το Γρανάζι είναι ανοικτό από Τρίτη μέχρι Σάββατο, από τις 18.00, ενώ αυτές τις μέρες ετοιμάζονται και ορισμένα «καινούργια» (old fashioned για την ακρίβεια) κοκτέιλ για να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο το μενού.

 

Video by: Anastasia Giasemi


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Αρχαιολόγοι βρήκαν ανθρώπινα αποτυπώματα 115.000 ετών κάπου που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται

Article featured image

Υπάρχει ένα μοναδικό ηφαίστειο στη Γη όπου οι επισκέπτες μπορούν να κατέβουν μέσα στον κρατήρα

Article featured image

Δεκάδες πλοία φορτωμένα ανθρωπιστική βοήθεια έχουν σαλπάρει για την αποκλεισμένη Γάζα