Στη Λεμεσό μαθαίνουμε πώς να κάνουμε γυμνές φωτογραφίσεις

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού στην έκθεση 18+ στον Πολυχώρο Ρόδι στη Λεμεσό, με θέμα το γυμνό σώμα και την έκταση που πήρε λόγω της ριζοσπαστικής της παρουσίασης, το γυμνό σώμα επανέρχεται ως αντικείμενο μελέτης μέσα από το φακό του φωτογράφου.

 


Ο παγκοσμίως γνωστός Γάλλος φωτογράφος και καθηγητής, Dominique Agius, που βρέθηκε στην έκθεση ως special guest, επανέρχεται στην Κύπρο για να διδάξει αυτή τη φορά την τέχνη της γυμνής φωτογράφισης,

Τέσσερα μονοήμερα workshop, μέσα από τα οποία ο διάσημος φωτογράφος θα διδάξει στους συμμετέχοντες όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες, το στήσιμο και την καθοδήγηση ενός γυμνού μοντέλου, θέματα φωτισμού, φακών, φίλτρων κ.α.

Μια ευκαιρία να ανακαλύψεις όλες τις νέες τεχνικές, αλλά και πολλά μυστικά της βιομηχανίας των καλλιτεχνικών γυμνών φωτογραφίσεων, δημιουργώντας εκπληκτικά πορτραίτα για editorial περιοδικών, για διαφημίσεις ακόμα και για προσωπική χρήση.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στον Πολυχώρο Ρόδι, ο οποίος θα μετατραπεί σε επαγγελματικό στούντιο για τις ανάγκες των workshop, στις 14, 15, 21 και 22 Ιανουαρίου 2017, από τις 9:00 το πρωί, μέχρι τις 19:00 το βράδυ και για κάθε workshop υπάρχουν διαθέσιμες μόνο δέκα θέσεις.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες, στο email rodi.polixoros@gmail.com ή στο τηλέφωνο 25252577.

 


Σχετικα

Γιατί στη Σαντορίνη μαγειρεύουν και τρώνε λεοντόψαρα και γερμανούς;

Η μοναδικότητα της μικρής πουά ζέβρας που εντοπίστηκε ελεύθερη στην Αφρική

Γιατρός στην Κρήτη τραγουδά στους ασθενείς σε ογκολογική κλινική

Η 19χρονη Ariauna ήθελε απλώς να κάψει τα γράμματα του πρώην της

Το Ποτάμι επιστρέφει το μισό εκατομμύριο της κρατικής χορηγίας που είχε πάρει για τις εκλογές

Έρχεται μεταθανάτιο άλμπουμ για τον Leonard Cohen