Σεξομολογήσεις #306: «Για 5 μήνες εχωρίζαμε και εξαναβρίσκαμε τα»

Article featured image
Article featured image

Dear tipster

Πριν 2 χρόνια (καλοκαίρι 2014) εγνώρισα ένα παιδί. Το παιδί αυτό το ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που το είδα. Πρώτη φορά ένιωσα έτσι πράμα, αλλά δυστυχώς έχει κοπέλα. Το παιδί αυτό άρκεψε να μου στέλνει μηνύματα στο fb, απάντησα, αφού είπα λογικά εν φιλικά και εν θέλει κάτι από μένα που την στιγμή που έχει κοπέλα (εξεκαθαρίσαμε πιο μετά ότι είμαστε φίλοι και μόνο φίλοι). Περνά 1 μήνας και η κοπέλα του έκαμε με add στο fb και μετά block (κύριε ελέησον λαλώ). Και είπε του λεγάμενου να μην μου ξαναστείλει μήνυμα. Τούτος είπε μου να τον κάμω αλλού add. Στην αρχή, είπα του ok, αλλά, ποτέ δεν τον έκαμα γιατί εγώ ερωτεύτηκα τον πιο πολλά, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Μετά που λίγο καιρό είδα τον σε ένα club και πριν φύω για σπίτι εφιληθήκαμε (εκοπήκαν τα πόθκια μου, επέλλανα, εχασκιάστηκα). Τέλοσπάντων, περνούν 2 μήνες, τσακ στέλλει μου μήνυμα «εχώρισα», εγώ πελλαμένη που τη χαρά κατευθείαν εδέχτηκα τον (που να μεν τον εδέχουμουν τον γέριμο). Εζούσα το όνειρο ήμουν τρελά ερωτευμένη...ροζ συννεφάκι. Μετά από λίγο καιρό ένιωθα πως κάτι εν πάει καλά, ερωτούσα τον συνέχεια αν συμβαίνει κάτι. Ελάλε μου μια χαρά είμαι ώσπου μια μέρα πιάνει τον η πρώην του τηλέφωνο και έτυχε και ήμουν μαζί του. Τζαμαί εκατάλαβα ότι μιλούν κανονικά. Εχωρίσαμε κατευθείαν αλλά ήθελα τον πίσω. Ξαναστέλνει μου μήνυμα ξαναδέχουμαι τον. Τούτο το πράμα εγίνετουν για 5 μήνες, εχωρίζαμε, εξαναβρίσκαμεν τα και εγώ η φτανή ούτε έβλεπα μπροστά μου που τον έρωτα τον μεγάλο. Ώσπου μέσα στο καλοκαίρι του 2015 επήρα την απόφαση να του πω «κανεί». Έκλαψα όσο ποτέ τζαι συνέχεια. Οι φίλες μου δεν με αναγνώριζαν, ελαλούσαν μου φέρτα μίλια σου, τίποτε εγώ, ήθελα τον τόσο πολλά. Τζείνος αντί να με αφήσει ήσυχη έστελνε μου μηνύματα. Μετά που έφυαν οι φίλες μου τζαι εν είχα κάποιο να με ελέγχει επήα και 3 νύχτες μαζί του απλά για σεξ. Για μένα, όμως, εν ήταν σεξ, ήταν για να τον απολαύσω έστω για λλίο. Ερωτούσα τον «τι με θέλεις εμένα αφού έχεις την άλλη; Γιατί; Για ποιο λόγο θέλεις με και εμένα;» και ελάλε μου εσένα θέλω και επεθύμησα σε -μαλακίες βασικά-, αλλά, έτσι όπως ήμουν, πού να δω. Έστειλε μου κατά διαστήματα και εθύμωνα και ελάλουν του να μεν μου ξαναστείλει, να πάει στην κοπέλα του και ελάλε μου θέλω να ακούσω την συμβουλή σου και άλλες μαλακίες. Τελοσπάτων, έκαμα 4 μήνες να του απαντήσω στα μηνύματα του και το καλοκαίρι του 2016 εχόρευκα με έναν γνωστό του που δεν ήταν καν φίλοι. Η αλήθκεια εχόρευκα προκλητικά με τον άλλο, αλλά δεν με έκοφτε. Ελεύθερη κοπέλα είμαι, ό,τι θέλω κάμνω. Τι να σου λέω… Έστειλε μηνύματα, ελάλε μου «είσαι φτανή, με τον παρέα μου εκ*λ*τρίφεσουν», αλλά εγώ γινάτι. Δεν έχει λόγο να μου πει κάτι. Απάντησα του φυσικά και είπα του πως δεν θέλω να μου ξαναστείλει μήνυμα και δεν θέλω τίποτα που τζείνον και έτσι και έγινε. Επήρα εγώ τον δρόμο μου και τζείνος τον δικό του.

Αλλά, tipster μου, ακόμα να τον ξεπεράσω. Έκαμέ μου τόσα πολλά, που άλλη στη θέση μου ήταν να τον είχε για φτύσιμο, ενώ, εγώ ακόμα λατρεύω τον, αγαπώ τον τόσο πολλά που δεν μπορώ να τον φκάλω που τον νου μου, τζαι πότε είμαι καλά και πότε όχι. Βοήθα με, πρέπει να προχωρήσω επιτέλους, pls help me.

Υ.Γ

Ελπίζω να μην μπαίνει κάπου όνομα αποστολέα. Εν μπορώ σε κανένα να τα πω και γι’ αυτό τα γράφω σε εσένα.



 

Όταν μπει ο έρωτας στη μέση, τα πράγματα δυσκολεύουν. Ομορφαίνει μεν τν ζωή μας, αλλά εν τζαι ζόρι που την άλλη. Εσύ εδάκκασες τη λαμαρίνα, αλλά, με έναν που σε παίρνει τζαι φέρνει σε κανονικά. Όπως έγραψες κι εσύ, σε είχε για φτύσιμο! Σου αξίζει κάτι τέτοιο; ΌΧΙ! Καλά έκανες και έδωσες ένα τέλος, γιατί όσο ακόμα θα ήσουν το δεδομένο του, δεν θα έβρισκες παμόν. Κάνω μια σκέψη, και λέω, αν τελικά έδινες ακόμη μια ευκαιρία, θα είχες όντως ελπίδες; Κι έπειτα απαντώ, ΟΧΙ. Γιατί, ενόσω διατηρεί σχέση με την άλλη, τι θα σου ήσουν εσύ; Το πασατέμπο του για να περνά η ώρα; Ξέρω το… Έν τζαι εν εύκολο να ξεπερνάς ένα χωρισμό, ειδικά αν ακόμη τρέφεις αισθήματα για τον άλλο, όμως εσύ ήσουν μάγκας, ήσουν ρεαλίστρια και ήσουν αποφασιστική στο να προχωρήσεις με τη ζωή σου και ΜΠΡΑΒΟ σου. Θέλει α*#$!δια να πεις κάποιου που ακόμα τον θέλεις, να φύγει. Εντάξει… πονάει. Είναι ζόρι… Θα έχει νύχτες που θα κλάψεις, νύχτες που θα θυμώσεις, αλλά, ο χρόνος θα σου απαλύνει σιγά-σιγά όλα αυτά τα συναισθήματα και θα βρεις το κουράγιο και τη δύναμη να προχωρήσεις ουσιαστικά με τη ζωή σου. Το μεγάλο βήμα το έκανες, καιρός να πας παρακάτω.

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ