Η όμορφη ιστορία πίσω από τη φωτογραφία με τα γατάκια της Αγίας Τριάδας

Τα γατάκια της Αγίας Τριάδας μάζεψαν τις πιο πολλές ψήφους από όλα τα ζωάκια που συμμετείχαν στον διαγωνισμό στον διαγωνισμό της CITY και της Nestle Purina.

 


Article featured image
Article featured image

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο, στις 4 Οκτωβρίου, η CITY και η Nestle Purina (Friskies, Felix, Gourmet, Pro-Plan) διοργάνωσαν διαγωνισμό, μέσω του οποίου 5 νικητές κέρδισαν δώρα αξίας €1000 (δωρεάν τροφή για 3 μήνες).

Οι κανόνες ήταν απλοί. Ανεβάζοντας μια δική σου φωτογραφία με το κατοικίδιό σου, μπορούσες να κερδίσεις ένα από τα 5 δώρα, εάν και εφόσον η φωτογραφία σου ήταν ανάμεσα σε αυτές με τις περισσότερες ψήφους.

Η φωτογραφία της Πετρούλας Αχιλλέως, από την περιοχή Αγίας Τριάδας, στη Λεμεσό, η οποία απεικονίζει τους αδέσποτους γάτους της γειτονιάς της, συγκέντρωσε τελικά τις περισσότερες ψήφους από όλες. 

Κάνοντας μια σύντομη κουβέντα μεαζί της, μάθαμε πως στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στη Λεμεσό ζουν αμέτρητα αδέσποτα γατιά, τα οποία ταΐζει η ίδια μαζί με ακόμη 2-3 άτομα της γειτονιάς.


Λόγω του ότι η Πετρούλα δεν μπορεί να πληρώνει από μόνη της όλα τα έξοδα για τις στειρώσεις των αδέσποτων γάτων της Αγίας Τριάδας, ζητάει και από φίλες της να στειρώνουν κάποια, ενώ ως αντάλλαγμα τα «βαφτίζει» με τα ονόματα των ατόμων που τα στειρώνουν.




 

Για να σταματήσουν, ωστόσο, τα αδέσποτα να πολλαπλασιάζονται με τόσο γοργούς ρυθμούς, η Πετρούλα προσπαθεί να στειρώνει όσο το δυνατό περισσότερα από τα γατάκια της περιοχής.

Επειδή δεν μπορεί, όμως, να πληρώνει η ίδια όλα τα έξοδα για τις στειρώσεις, ζητάει και από φίλες της να στειρώνουν γατάκια, ενώ αυτή ως αντάλλαγμα «βαφτίζει» τα γατάκια με τα ονόματα των ατόμων που τα στειρώνουν.

 



Δημιούργησε μάλιστα και μια σελίδα στο Facebook, την οποία ονόμασε «Help For Stray Cats at Ayia Triada Limassol» και μέσω αυτής προσπαθεί να γνωστοποιήσει την προσπάθεια της.

«Ευτυχώς, υπάρχουν άτομα που με βοηθούν και αναλαμβάνουν τα έξοδα για την στείρωση μερικών γάτων. Συγκεκριμένα, η Cynthia Smith, μια Βρετανίδα που ζει στην περιοχή, ανέλαβε τη στείρωση περίπου 7 γάτων».

 


Μέσω του διαγωνισμού, κερδίσαμε 3 μεγάλους σάκους με τροφές και αυτό ήταν μεγάλη βοήθεια για εμάς. Επίσης, η Nestle Purina μάς ενημέρωσε πως θα έχουμε ακόμη ένα δώρο έκπληξη, το οποίο φυσικά αναμένουμε με αγωνία.




Η Πετρούλα Αχιλλέως (3η από αριστερά) ανάμεσα στους νικητές του διαγωνισμού της CITY και της Nestle Purina (δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από την όμορφη εκδήλωση στο Συγκρότημα ΔΙΑΣ που ήταν αφιερωμένη στα ζώα)

 

Αν θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις την Πετρούλα στην προσπάθειά της, πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ