Τι σε χαλάει στον/ην σύντροφό σου κατά τη διάρκεια του σεξ;

Γυναίκες και άντρες απαντούν και δείχνουν το (σωστό) δρόμο.

Article featured image
Article featured image

Το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο VICE UK.


Μία έρευνα αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες ξενέρες σε ό,τι αφορά το ετεροφυλόφιλο σεξ, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Στην έρευνα συμμετείχαν 5.000 άνθρωποι για μια ευρεία γκάμα θεμάτων που αφορούν τις σχέσεις και το σεξ.

Σύμφωνα με την έρευνα, περίπου 20% των ερωτηθέντων θα συμμετείχαν σε όργιο με τον σύντροφό τους, αν «τα άλλα ζευγάρια ήταν σέξι», ενώ το 24,1% είπε ότι θα χρειαζόταν «μερικά ποτά», για να χαλαρώσει αρκετά (το υπόλοιπο 56% είπε ότι δεν θα το έκανε σε καμία περίπτωση). Επίσης, σύμφωνα με την έρευνα, 30% των γυναικών και 40% των ανδρών έχουν απατήσει τον/τη σύντροφό τους και οι βασικοί λόγοι της απιστίας είναι: «έλλειψης απόλαυσης και διασκέδασης», «ανεπαρκές σεξ», «ο σύντροφος απάτησε πρώτος» και «ο σύντροφος δεν με ικανοποιεί σεξουαλικά».


Ακολουθούν οι μεγαλύτερες ξενέρες στο σεξ

Τι χαλάει τις γυναίκες στους άνδρες (στο σεξ)

– Παράξενοι ήχοι

– Πολύ μικρό πέος

– Εκσπερματώνει πολύ γρήγορα

– Αλλάζει στάση πολύ συχνά

Προφανώς όλα αυτά είναι υποκειμενικά και τουλάχιστον ένα είναι δύσκολο να αλλάξει, χωρίς επέμβαση, αλλά έχουμε καλά νέα. Το πρώτο και το τελευταίο, μπορείς απλώς να μην τα κάνεις.


Τι χαλάει τους άνδρες στις γυναίκες (στο σεξ)

– Πολύ χαλαρή

– Κάνει πολύ θόρυβο

– Πολύ μικρό στήθος

– Επίπεδος κώλος

Πάλι, υποκειμενικά πράγματα. Πόσο μικρό είναι το «πολύ μικρό»; Πόσος θόρυβος είναι ο «πολύς θόρυβος»; Αλλά ίσως πρέπει να αναλογιστούμε μερικά από αυτά.


Ή και όχι. Επειδή, από τη φύση τους, έρευνες σε 5.000 άτομα σε αφήνουν με γενικές απαντήσεις και όχι με πραγματικά χρήσιμες πληροφορίες. Ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις, αν είσαι δυσαρεστημένος με τη σεξουαλική ζωή σου ή νιώθεις ότι έχεις ένα θέμα που θέλεις να λύσεις με τον/τη σύντροφό σου; Μίλα του/της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ