Κι άλλες εικόνες (με drone) από την έπαυλη Shakira-Pique στην Πέγεια

Οι πληροφορίες για συναυλία στην Κύπρο και οι αστέρες που φημολογείται πως θα αγοράσουν σπίτι στο νησί.

Article featured image
Article featured image

Μεγάλο ενδιαφέρον εξακολουθεί να προκαλεί η είδηση για την αγορά έπαυλης στην Πέγεια, από το ζεύγος Shakira-Pique. Εδώ και μερικές μέρες, όπου και η είδηση έγινε γνωστή, δημοσιεύματα φέρνουν στο φως διάφορες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για την έπαυλη, τις επισκέψεις του ζεύγους στην Κύπρο, αλλά και τα επικείμενα σχέδιά του.


Σε χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του Μάριου Ιγνατίου για τις Τομές στα Γεγονότα, το γεγονός της αγοράς επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Πέγειας, Μαρίνος Λάμπρου, ο οποίος χαρακτήρισε την εξέλιξη ως την καλύτερη διαφήμιση όχι μόνο για την περιοχή του, αλλά και για όλη την Κύπρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μάριου Ιγνατίου, η Shakira το 2021, θα πραγματοποιήσει μία μεγάλη συναυλία με την ευκαιρία των εγκαινίων του πολυτελούς οικιστικού συγκροτήματος, στο οποίο ανήκει και η έπαυλη που έχει αγοράσει.

Παράλληλα, σύμφωνα και πάλι με πληροφορίες που επικαλείται το ρεπορτάζ, η λίστα των ενδιαφερόμενων διασημοτήτων που θέλουν να αγοράσουν σπίτι στην Κύπρο, είναι αρκετά μεγάλη και περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, top models, ηθοποιούς του Hollywood και διάσημους τραγουδιστές, με δύο από τα ονόματα που κυκλοφορούν να προκαλούν ντελίριο, αφού πρόκειται για τους Leonardo Di Caprio και Justin Bieber.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ