Το συγκλονιστικό γράμμα ενός 8χρονου στη μητέρα του που έφυγε

Οι φετινές γιορτές ήταν πολύ δύσκολες για τον Harry, αφού ο μικρός προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον πρόωρο χαμό της μητέρας του.

Article featured image
Article featured image

«Μου ζητήθηκε να γράψω ένα γράμμα σε κάποιον που νοιάζομαι το 2019. Ήθελα να γράψω στη μητέρα μου αλλά πέθανε τον Μάρτιο. Ίσως βρει τον δρόμο του για τον παράδεισο», ήταν το μήνυμα που έγραψε στον φάκελο.

«Δεν θα είμαι ποτέ ξανά ο χαρούμενος Harry. Θα τρώω το μπρόκολο, θα καθαρίζω το δωμάτιό μου και θα σε βοηθάω στις δουλειές αν γυρίσεις», έγραφε στο γράμμα.

Σε άλλο σημείο έγραφε πως βγήκε παίκτης του αγώνα στο ποδόσφαιρο, σημειώνοντας πως του έχουν λείψει οι Κυριακές που έτρωγαν όλοι μαζί.

«Κάποιες φορές σου μιλάω τα βράδια αν και εσύ δεν μου απαντάς ποτέ. Μακάρι να το έκανες. Ακόμα κλαίω κάθε μέρα αλλά δεν το έχω πει σε κανέναν».

mom12.jpg


Η μητέρα του Harry, Kerrie, ήταν μόλις 34 ετών όταν υπέστη εγκεφαλικό και πέθανε τον Μάρτιο του 2019. Από τότε ο 8χρονος κλείστηκε στον εαυτό του και δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του. Ήταν συμβουλή του γιατρού που τον παρακολουθεί να προσπαθήσει να εκφράσει τα συναισθήματά του γράφοντας ένα γράμμα.


Όπως εξηγεί στη Dailymail ο πατέρας του, αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα στη μητέρα του.

«Με ρώτησε αν θα το δει και του είπα ότι οι άγγελοι θα το πάρουν για να το διαβάσει. Έβαλε γραμματόσημο και να το αφήσει σε ένα παγκάκι στο πάρκο Netherton. Με ρωτούσε συνέχεια αν μπορούμε να πάμε να δούμε αν το πήραν. Δεν περίμενα ότι θα το δούμε ξανά. Ήταν ευχάριστη έκπληξη να μάθω ότι το γράμμα ανέβηκε online και άγγιξε τόσο πολύ κόσμο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ