Το απίστευτα cool βιντεάκι της Κύπρου στη Eurovision, 27 χρόνια πριν

Στο ίδιο βίντεο έπαιζαν πλάνα με topless τουρίστριες και έναν ιερέα που έκανε αγιογραφίες.

Article featured image
Article featured image

Η Κύπρος, το 1992 συμμετείχε στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Ταιριάζουμε», μια σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους, ερμηνευμένη από την Ευρυδίκη.

Πριν η ίδια ανεβεί στη σκηνή, στο Μάλμε, με το κόκκινο φόρεμα για να το ερμηνεύσει, έπαιξε (όπως συμβαίνει πάντα στον διαγωνισμό) εκείνο το μικρό βιντεάκι με τα πλάνα από το νησί της Αφροδίτης.

Βλέποντάς το σήμερα, συνειδητοποιούμε πόσο μπροστά ήμασταν 27 χρόνια πριν, βάζοντας στο ίδιο βίντεο πλάνα με topless Σκανδιναβές τουρίστριες (μια και ο διαγωνισμός τότε γινόταν στη Σουηδία και άρα έπρεπε να διαφημίσουμε το τουριστικό προϊόν μας πολύ στοχευμένα), έναν ιερέα που έκανε Αγιογραφίες, αλλά και βρακάδες να χορεύουν.

Όλα τα λεφτά τα σχόλια του παρουσιαστή βλέποντας τα πλάνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

«Όταν αρχίσω, πρέπει να φορέσω κάτι ανάποδα. Παλιά φορούσαν οι προξενήτρες τα εσώρουχά τους ανάποδα, για να πετύχει το προξενιό»

Article featured image

Όταν έναν κουζούιν γεμάτον χρυσές λίρες αναστάτωσε ένα ολόκληρο χωριό στην Κύπρο

Article featured image

Η ιστορία των πρώτων αυτοκινήτων που κύλησαν στους κυπριακούς δρόμους