Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται από… ερπετά

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δώσε το όνομα του/της πρώην σου σε μία κατσαρίδα ή αρουραίο και δεσ’ το να γίνεται τροφή για κροκόδειλους.

Article featured image
Article featured image


Κάποιοι παίρνουν το χωρισμό ως την εξέλιξη μίας σχέσης που προφανώς έληξε η διάρκεια ζωής της. Άλλοι πάλι δεν μπορούν να ξεπεράσουν με τίποτα ένα χωρισμό, έστω και αν το άλλο άτομο έχει προχωρήσει τη ζωή του.

Μέρα που είναι (σ.σ. Αγίου Βαλεντίνου) εκτός από τους ερωτευμένους, γιορτάζουν και οι χωρισμένοι, άσχετα με τα όσα υποστηρίζει το λαϊκό άσμα και κάποιοι αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν οικονομικά αυτή την επιθυμία κάποιων (χωρισμένων) για εκδίκηση, δίνοντάς του τη δυνατότητα να κάνουν ένα δώρο στον εαυτό τους.

Πέρσι το Κέντρο Προστασίας Άγριας Ζωής Hemsley, στο Κεντ της Αγγλίας, κυκλοφόρησε μια πολύ ειδική προσφορά για την επερχόμενη γιορτή των ερωτευμένων, την οποία και ονομάζει «Κατσαρίδα του Αγίου Βαλεντίνου».


sl-sazoo-valentines-cockroach-011320.jpg


Το κέντρο έδινε στην ευκαιρία σε όποιον χωρισμένο το επιθυμούσε να δώσει το όνομα του/της πρώην του σε μία κατσαρίδα με μόλις μιάμιση λίρα, λαμβάνοντας μάλιστα και πιστοποιητικό γνησιότητας.

TOPTVMHYONCOZPSQKIQBLPBLHY.jpg

Ενδιαφέρον μεν, αλλά πολύ νερόβραστο, γι’ αυτό φέτος στις ΗΠΑ αποφάσισαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα. Ο ζωολογικός κήπος του Σαν Αντώνιο ανακοίνωσε προ ημερών πως όποιος το επιθυμεί μπορεί να δώσει το όνομα του/της πρώην του σε μία κατσαρίδα, έναντι 5 δολαρίων και ακολούθως να δει την κατσαρίδα να γίνεται τροφή για κάποιο από τα ζώα του ζωολογικού κήπου. Ενώ για τους πιο hardcore, υπήρχε η επιλογή της ονομασίας ενός αρουραίου, έναντι 25 δολαρίων, ο οποίος θα γινόταν τροφή για κάποιο από τα ερπετά του κέντρου.

Η διαδικασία της βάφτισης και αλλά και του ταΐσματος των «πρώην» θα μεταδοθεί σήμερα από τη σελίδα του ζωολογικού κήπου, μέσω Facebook Live.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ