Ψύχραιμοι Θεσσαλονικείς αδειάζουν ράφια και αποθήκες υπεραγορών

Μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην πόλη τους.

Article featured image
Article featured image


Προμήθειες παντός είδους έτρεξαν να στοκάρουν οι Θεσσαλονικείς, μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού που εμφανίστηκε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην πόλη τους.

Με ηρεμία και ψυχραιμία, πολίτες συνέρρευσαν στα κατά τόπους σούπερ μάρκετ της γειτονιάς τους για να αγοράσουν προμήθειες, προφανώς φοβούμενοι πιθανή καραντίνα σε περίπτωση έξαρσης του ιού.

Σύμφωνα με τοπικό site της Θεσσαλονίκης, μετά την ανακοίνωση για το κρούσμα, η κίνηση σε γνωστή υπεραγορά της πόλης αυξήθηκε κατακόρυφα με τους πολίτες να εξαφανίζουν από τα ράφια το αλεύρι, τη ζάχαρη και τα παξιμάδια.


supermarket-koronaios-thessaloniki.jpg

supermarket-koronaios-thessaloniki2.jpgΌπως ανέφερε σχετικά, διευθυντής καταστήματος: «από τη 13:00 η κίνηση του καταστήματος είναι αυξημένη κατά 150% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα της περσινής ημέρας». «Υπάρχουν αποθέματα, όμως, αν συνεχιστεί αυτό που παρατηρείται τις τελευταίες ώρες, τότε σύντομα όλα τα ράφια θα είναι άδεια» πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι οι αρμόδιοι φορείς συνιστούν προς τους πολίτες ψυχραιμία τονίζοντας ότι ο πανικός είναι πάντοτε κακός σύμβουλος και σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσει.

Σύμφωνα με στελέχη μεγάλων αλυσίδων σουπερμάρκετ, δεν πρόκειται να υπάρξει άμεσο πρόβλημα επάρκειας και κατά συνέπεια δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

supermarket-koronaios-thessaloniki3.jpg

supermarket-koronaios-thessaloniki4.jpg


Με πληροφορίες από Thestival

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ