ΗΠΑ: Πώς το TikTok οδήγησε στην ανακάλυψη ενός διπλού στυγερού εγκλήματος

Έφηβες βρήκαν στην παραλία δύο πτώματα σε βαλίτσες.

Article featured image
Article featured image

Πιο συγκεκριμένα, τα δύο κορίτσια είχαν κατέβει στην παραλία του δυτικού Seattle για να γυρίσουν ένα βίντεο, για το TikTok, όταν ανακάλυψαν δύο πτώματα σε σακούλες. Αυτά ανήκαν στην 35χρονη Jessica Lewis και τον 28χρονο Austin Wenner, που ήταν μεταξύ τους ζευγάρι εδώ και χρόνια.

Τα δύο άτυχα θύματα είχαν πυροβοληθεί λίγες μέρες πριν, με τα πτώματά τους να μπαίνουν σε σακούλες και ακολούθως σε βαλίτσες, σύμφωνα με τον αστυνομικό Mark Jamieson. «Είμαστε ικανοποιημένοι που το βίντεο δημοσιεύθηκε, μιλήσαμε με τους εμπλεκόμενους και συνεργάστηκαν μαζί μας με όσα γνώριζαν. Τα παιδιά βρήκαν την σακούλα στην παραλία, μύριζε άσχημα και κάλεσαν το 911. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο 1,5 ώρα μετά και έπειτα από έρευνα εντόπισαν τις δύο σακούλες. Μετά κλήθηκε και ο ιατροδικαστής μόλις είδαν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.»

Το περίεργο, όμως, δεν είναι το πώς ανακάλυψαν τα δύο κορίτσια τα πτώματα, αλλά το πώς βρέθηκαν εκεί, καθώς αυτό προέκυψε εξ αιτίας ενός άλλου app, του Randonautica. Το εν λόγω app δημιουργεί τυχαίες τοποθεσίες για να πας να τις εξερευνήσεις. Στο βίντεο μπορεί κανείς να τις δει να βρίσκουν τη βαλίτσα και να καταλαβαίνουν ότι κάτι πάει στραβά λόγω της τρομερής μυρωδιάς.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο αντιλήφθηκαν γρήγορα ότι πρόκειται όντως για πτώματα ανθρώπων κι ότι το βίντεο δεν είναι στημένο – άρα κι ότι τα κορίτσια δεν έχουν καμία ανάμειξη.

Δείτε το βίντεο:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ