Η Τάνια Τρύπη υιοθέτησε τη σκυλίτσα που είχε βιαστεί και κακοποιηθεί κατ’ εξακολούθηση

Μια μεγάλη αγκαλιά για την Αγάπη που βίωσε την απόλυτη φρίκη από έναν «άνθρωπο».

Article featured image
Article featured image


Η είδηση προ ημερών ότι ένα κουτάβι στην Αλεξανδρούπολη είχε βιαστεί κατ’ εξακολούθηση μας προκάλεσε φρίκη, αποτροπιασμό και οργή. Το περιστατικό είχε καταγγείλει μέσα από το site GRTimes, η φιλοζωική ομάδα «Αδεσποτούλια Ξάνθης», προσφέροντας, μάλιστα, αμοιβή 3.000 ευρώ σε όποιον έδινε πληροφορίες για τον δράστη που προέβη στην αποτρόπαια πράξη.

skylitsa2.jpg



«Το ζωάκι είναι 4,5 μηνών και βιάστηκε επανειλημμένα με βιαιότητα και με αντικείμενα παρά φύση, ενώ λείπει και ένα κομμάτι από τον πρωκτό του. Εξακολουθεί να κάνει χαρούλες, αλλά όποιος το αγγίξει κάτω από τη μέση, πονάει πάρα πολύ και φυσικά φοβάται. Αυτές τις ημέρες νοσηλεύεται στην κλινική, παίρνει βαριά χάπια και παυσίπονα αλλά δεν έχω ιδέα εάν θα καταφέρει ποτέ να ξεπεράσει τη φρίκη που έζησε», είχε αναφέρει τότε η πρόεδρος της φιλοζωικής ομάδας, Άννα-Μαρία Ζαφειριάδου που το εντόπισε.

skylitsa.jpg




Η αγάπη πάντα μπορεί

Ο δράστης της εγκληματικής πράξης μπορεί να μην βρέθηκε, αλλά η υπέροχη σκυλίτσα βρήκε πλέον καταφύγιο στη μεγάλη αγκαλιά της Τάνιας Τρύπη, η οποία την υιοθέτησε για να της δώσει όλη την αγάπη που της αξίζει. Την ονόμασε μάλιστα Αγάπη γιατί η αγάπη πάντα μπορεί να κάνει θαύματα και να αλλάζει ζωές. Αγάπη και συμπόνια προς όλα τα πλάσματα αυτού του κόσμου που παραπαίει συνεχώς. Μόνο αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ