Πεθερά και νύφη έγιναν μητέρα και κόρη (στην κυριολεξία)

Ιστορία βγαλμένη από σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Article featured image
Article featured image

Μια ομολογουμένως απίστευτη ιστορία που διαδραματίστηκε σε έναν γάμο στην Κίνα κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, μια γυναίκα ανακάλυψε ότι η μελλοντική σύζυγος του γιου της ήταν η χαμένη της κόρη, την οποία είχε χάσει πριν από πολλά χρόνια.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα ρώτησε τους γονείς της νύφης εάν η κόρη τους ήταν υιοθετημένη, όταν παρατήρησε ένα σημάδι στο χέρι της, το οποίο είχε εκ γενετής και η κόρη της. Όντως, η κοπέλα είχε υιοθετηθεί πριν από 20 χρόνια, όσα χρόνια δηλαδή αναζητούσε τη χαμένη της κόρη. Όταν συνειδητοποίησαν τι συμβαίνει, αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε κλάματα με τη νύφη να χαρακτηρίζει τη στιγμή ως την πιο ευτυχισμένη της ζωής της.

0b6d97b00a31973d09555d84ad0e1572c535c60d-16x9-x0y0w1920h1080.png


Εντούτοις, η ξαφνική επανένωση δεν σήμαινε τη ματαίωση του γάμου, καθώς ο γαμπρός ήταν (και αυτός) υιοθετημένος! Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η γυναίκα είχε αποφασίσει να υιοθετήσει ένα παιδί, όταν έχασε τις ελπίδες της πως θα έβρισκε την χαμένη της κόρη, μετά από χρόνια αναζητήσεων. Έτσι η ιστορία είχε ένα happy end.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ