Η κυρία Μαρία θέλει να κάνει το εμβόλιο, αλλά κάπου μπέρδεψε το 5G με τον Πανταζή

Το απόλυτο σποτ υπέρ του εμβολιασμού έρχεται από τον Δήμο Ρεθύμνου και είναι όλα τα λεφτά (λουλούδια)!

Article featured image
Article featured image

Ένας φαρμακοποιός από το Ρέθυμνο, ο Μανώλης Στεφανάκης, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού, δημιουργώντας σε συνεργασία με τον δήμο Ρεθύμνου, ένα απολαυστικό σποτ με πρωταγωνίστρια την κυρία Μαρία από το χωριό Πηγή Ρεθύμνου.

Η κυρία, Μαρία, λοιπόν θέλει να κάνει το εμβόλιο, αλλά φοβάται την αντίδραση της κόρη της. Μπουκάρει, λοιπόν, στο φαρμακείο και με ύφος συνωμοτικό, λέει στον φαρμακοποιό: «Μανόλη, έρχονται τα εγγόνια μου από τη Θεσσαλονίκη. Θέλω να κάνω το εμβόλιο, μην το πείτε στην κόρη μου».

Η εύλογη απορία του φαρμακοποιού για τον λόγο που ο εμβολιασμός της κας Μαρίας πρέπει να παραμείνει επτασφράγιστο μυστικό, τής δίνει την ευκαιρία να του μεταφέρει τις γνωστές θεωρίες περί 5G κ.λπ., τις οποίες ασπάζεται η κόρη της. Η ίδια, βέβαια, δεν φαίνεται να τις πολυπιστεύει και είναι αποφασισμένη να κάμει το εμβόλιο, όπως άλλωστε το έκανε και ο Χαράλαμπος ο ψάλτης. Αλληλούια!



Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο φαρμακοποιός Μανώλης Στεφανάκης εξήγησε ότι το χιούμορ βοηθά όταν υπάρχει φόβος. «Καθημερινά πολύς κόσμος στο φαρμακείο μάς εμπιστεύεται ένα πρόβλημα που φοβάται. Τώρα με τον εμβολιασμό πολύς κόσμος φοβάται», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Το συζητάμε, του εξηγούμε με το χιούμορ και με την καλή μας διάθεση. Το εμβόλιο είναι το μόνο όπλο που έχουμε απέναντι σε αυτό που μας συμβαίνει αυτήν τη στιγμή». Σύμφωνα με τα όσα είπε, στόχος του βίντεο είναι να κάνει τον κόσμο να γελάσει, προτρέποντάς τον ταυτόχρονα να εμβολιαστεί.

Για την ιστορία, Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο παραμένουν σε lockdown με απαγόρευση κυκλφορίας και περιορισμό στη μουσική.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ