Γιόρτασε τα Χριστούγεννα μέσα σε μια πλαστική «φούσκα» επειδή είχε κορωνοϊό

Δείτε το viral βίντεο που δίχασε το TikTok.

Article featured image
Article featured image


Όταν η αδερφή της Crista LaRock, κάτοικος του Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, βγήκε θετική στον κορωνοϊό, η λογική κίνηση ήταν να την «ξε-καλέσουν» από το οικογενειακό τραπέζι των Χριστουγέννων.

Αντ’ αυτού, οι συγγενείς της σκέφτηκαν μια πιο δημιουργική λύση στο πρόβλημα. Την κράτησαν εγκιβωτισμένη μέσα σε μια διαφανή πλαστική «φούσκα» που είχε το μέγεθος μιας ντουλάπας και την έβαλαν να κάτσει μαζί τους, στην άκρη του τραπεζιού.

@cristalarock

When your sister gets covid for Christmas…you get her a bubble!!! ##bubblegirl ##covid ##merrychristmas @camlrock

♬ original sound - ✰ Christmas sounds ✰



Η Crista είπε στο Storyful πως «Μπορεί η αδερφή μου να έχει Covid, αλλά εμείς θέλαμε να την συμπεριλάβουμε με ασφάλεια στα εορταστικά μας πλάνα. Ο τρόπος που το κάναμε δούλεψε, για εμάς». Πρόσθεσε επίσης πως η οικογένειά της δεν κάλεσε συγγενείς δεύτερου βαθμού στις φετινές τους εορταστικές εκδηλώσεις, διευκρινίζοντας πως όσοι βρίσκονται στο βίντεο, είναι άτομα που ζουν στο ίδιο σπίτι.

Το βίντεο της οικογένειας έγινε Viral, περνώντας τις 10 εκ. προβολές και μαζεύοντας περισσότερα από 700 χιλ. like.

Πολλοί βλέποντας αυτό το βίντεο άρχισαν να σχολιάζουν πως αυτή η πράξη ήταν επικίνδυνη για όλη την οικογένεια, ενώ άλλοι ήταν υπέρ αυτής της «γλυκιάς κίνησης» και έτσι προκλήθηκε μια αναστάτωση στην ενότητα των σχολίων στην οποία αποφάσισε να απαντήσει η Crista. Άφησε τρία σχόλια στα οποία έγραψε: «Πρέπει να ηρεμήσετε όλοι. Ζούμε όλοι μαζί, είμαστε εμβολιασμένοι και βγήκαμε αρνητικοί στον κορωνοϊό. […] Μπήκε μέσα στη «φούσκα» για να φάει, δεν πέρασε πολύ χρόνο μέσα σε αυτήν. Αυτή ήταν μια απόφαση που πήραμε σαν οικογένεια. […] Ευχαριστώ όλους όσους τους άρεσε η ιδέα και μας έστειλαν ευχές. Αν έχετε να πείτε κάτι χαζό η αγενές μπορείτε να πάτε αλλού και να βρείτε κάτι καλύτερο να κάνετε! Ευχαριστώ!».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ