Οι millenials αγαπάνε τα κατοικίδιά τους περισσότερο από τις μητέρες τους

Μια πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε τη σχέση των millenials με τα κατοικίδιά τους και τα αποτελέσματα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Article featured image
Article featured image


Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα σε 1.000 ιδιοκτήτες κατοικίδιων, που δημοσιεύτηκε από την «Consumer Affairs», διαπιστώθηκε ότι το 57% των συμμετεχόντων ηλικίας 27 έως 42 ετών αγαπούν τα κατοικίδιά τους περισσότερο από τους συγγενείς τους. Ενώ ένα εντυπωσιακό 50% παραδέχθηκε το ίδιο και για τη μητέρα τους.

Όσον αφορά τις ερωτικές τους σχέσεις, η έρευνα βρήκε πως για το 30% των συμμετεχόντων, οι ερωτικοί σύντροφοι έρχονται σε δεύτερη μοίρα, μετά τα κατοικίδια.

«Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι οι millennials είναι λιγότερο πιθανό να έχουν σπίτια και να κάνουν παιδιά από τις προηγούμενες γενιές», αναφέρει η έρευνα. «Προφανώς, τα κατοικίδια μπορεί να έχουν μεγάλη σχέση με αυτό».

Από την έρευνα διαπιστώθηκε επίσης πως οι millenials προτιμούν να έχουν κατοικίδια ζώα παρά παιδιά και παραδέχτηκαν πως αν τα ζωάκια τους χρειάζονταν μια σωτήρια θεραπεία, πιθανότητα να έκαναν τα πάντα για να τα θεραπεύσουν, μέσα σε διάστημα ενός μήνα.

«Εάν δεν ήταν σε θέση να αντέξουν οικονομικά μια σωτήρια θεραπεία για το ζώο τους, δήλωσαν πρόθυμοι να κάνουν δεύτερη δουλειά μερικής απασχόλησης (49%) ή να πουλήσουν αντικείμενα όπως τηλεοράσεις (43%), φορητούς υπολογιστές (41%) ή κοσμήματα (29%)», σύμφωνα με την έρευνα.

Μια άλλη δημοφιλής μέθοδος συγκέντρωσης χρημάτων ήταν το GoFunMe, με το 46% να λέει ότι θα έκανε διαδικτυακό έρανο για να βοηθήσει τα ζώα του.Με πληροφορίες από NYP, Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ