Το TikTok αποκαλύπτει τη «μυστική» σχέση των swingers με τους ανάποδους ανανάδες

Δεν θα ξαναδείτε αυτό το γευστικό φρούτο με τον ίδιο τρόπο.

Article featured image
Article featured image


Το τελευταίο διάστημα στο TikTok εμφανίζονται όλο και περισσότερα βίντεο που προβάλλουν ανάποδους ανανάδες και πολλοί χρήστες της εφαρμογής αδυνατούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτό το «άτακτο» μυστικό σύμβολο.

Πέραν της ιδιαίτερής του γεύσης και εμφάνισης, ο ανανάς ανάμεσα στα χρόνια απέκτησε και μια άλλη σημασία και αυτή αφορά την κοινότητα των swingers.

Όπως αναφέρει η NYPost, οι ταξιδιώτες καρφιτσώνουν αφίσες με ανάποδους ανανάδες στις πόρτες των δωματίων του ξενοδοχείου τους και στις καμπίνες των κρουαζιερόπλοιων, για να ενημερώσουν τα υπόλοιπα ζευγάρια που τους αρέσει να ανταλλάζουν σεξουαλικούς παρτενέρ πως είναι ανοιχτοί σε αυτό το ενδεχόμενο. Μάλιστα, κάποιοι παίρνουν μαζί τους μέχρι και χαλάκια καλωσορίσματος που έχουν πάνω ένα σχέδιο με το φρούτο!

swingers-anapodoi-ananades-3_city.png
Φωτογραφία: Ashley Wheeler Mikel via New York Post



Το hashtag #UpsideDownPineapple έχει συγκεντρώσει 138 εκατομμύρια προβολές στο TikTok από την Τετάρτη, με ορισμένα κλιπ να υποστηρίζουν ότι οι swingers αφήνουν ακόμη και έναν πραγματικό ανανά αναποδογυρισμένο μπροστά από το Airbnb τους για να υποδείξουν ότι τους αρέσει η ανταλλαγή παρτενέρ.



«Οι σεξουαλικές ορμές των ανθρώπων τείνουν να ξεφεύγουν κατά τη διάρκεια των διακοπών», είπε ο John Kamau, Διευθύνων Σύμβουλος της εφαρμογής «Cruise Ship Mingle», λέγοντας ότι είναι σοκαρισμένος από τον αριθμό των ζευγαριών που έχουν υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα αυτόν τον τρόπο μυστικής επικοινωνίας.

Εναλλακτικά, μερικοί swingers προτιμούν να είναι πιο διακριτικοί και έτσι επιλέγουν να φορούν κονκάρδες ή σκουλαρίκια με ανάποδους ανανάδες για να δηλώσουν την ταυτότητά τους σε άλλους swingers.

«Πες μου ότι είσαι swinger χωρίς να μου πεις ότι είσαι swinger», έγραψε μια TikTokker κάτω από ένα viral βίντεο που τη δείχνει να γυρίζει ανάποδα το σκουλαρίκι της με ανανά.



Δεν είναι σαφές πώς ο αναποδογυρισμένος ανανάς άρχισε να συνδέεται με την κοινότητα των swingers. Ωστόσο, σύμφωνα με ειδικούς της αργκό, η δημοτικότητα του συμβόλου εμφάνισε «μαζική αύξηση» τη δεκαετία του 1990, αναφαίρει το Men’s Health.

Παρόλο που υπάρχουν εδώ και καιρό άλλοι «κρυφοί τρόποι» αναγνώρισης των swingers - όπως το να φοράς ένα μαύρο δαχτυλίδι στο δεξί σου χέρι - οι ανάποδοι ανανάδες έχουν γίνει πλέον το πιο trendy σύμβολο, χάρη στο TikTok.

Με το «καυτό καλοκαίρι» του 2022 να έχει ήδη ξεκινήσει και πολλούς swingers να θέλουν να αναπληρώσουν τις εμπειρίες που μπορεί να έχασαν λόγω των επανειλημμένων lockdown, η viral πλατφόρμα βίντεο έχει γεμίσει με ιστορίες και πληροφορίες σχετικά με το swinging, καθώς το #swingtok έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 1,7 δισεκατομμύρια προβολές.

swingers-anapodoi-ananades-1_city.png
Φωτογραφία: Christee Johnson via New York Post



Ο ανάποδος ανανάς εμφανίζεται συχνά στα βίντεο με το #swingtok - επιπλέον απόδειξη της αυξανόμενης δημοτικότητας του συμβόλου.

Σύμφωνα με τον δημοφιλή ιστότοπο ταξιδιωτικών συμβουλών «Cruise Mummy», οι ανανάδες εμφανίζονται συχνά στις πόρτες των καμπίνων των κρουαζιερόπλοιων.

«Αν δείτε ανανά στην πόρτα ενός κρουαζιερόπλοιου, σημαίνει ότι οι άνθρωποι στην καμπίνα είναι έτοιμοι να συναντήσουν άλλα ζευγάρια για “διασκέδαση ενηλίκων”», έγραψε ένας ανώνυμος στον ιστότοπο.

Τα κρουαζιερόπλοια ήταν εδώ και καιρό ένα μέρος για σεξουαλικούς πειραματισμούς, σύμφωνα με ειδικούς, με ορισμένους ατρόμητους ταξιδιώτες να ενθαρρύνονται από το γεγονός ότι βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους.



«Οι περισσότεροι άνθρωποι σε μια κρουαζιέρα είναι εντελώς άγνωστοι… και πολλοί είναι πρόθυμοι να πειραματιστούν σε σημείο που κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα το έκαναν», προσθέτει ο Kamau του «Cruise Ship Mingle».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι έχει πάει σε περισσότερες από δώδεκα κρουαζιέρες τα τελευταία τέσσερα χρόνια και έχει παρατηρήσει μια σημαντική αύξηση στον αριθμό των ανάποδων ανανάδων που βρίσκονται κολλημένοι στις πόρτες των καμπίνων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ