Αεροπλάνο πήρε φωτιά κατά την προσγείωσή του στην Ατλάντα και οι επιβάτες έμειναν έντρομοι

Πήρε φωτιά αφού υπερθερμάνθηκε ένα φρένο του συστήματος προσγείωσής του.

Article featured image
Article featured image


Ένα αεροπλάνο της «Spirit Airlines» που προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον της Ατλάντα από την Τάμπα της Φλόριντα, το πρωί της περασμένης Κυριακής, πήρε φωτιά αφού υπερθερμάνθηκε ένα φρένο του συστήματος προσγείωσής του.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ατλάντα έσβησε τη φωτιά στις 9:25 π.μ., ανέφερε το αεροδρόμιο σε δήλωση στο ABC News.



«Η πτήση 383 της Spirit από την Τάμπα προς την Ατλάντα προσγειώθηκε με ασφάλεια στο διεθνές αεροδρόμιο της Ατλάντα και κατά την προσγείωση ένα από τα φρένα υπερθερμάνθηκε», ανέφερε η «Spirit» σε δήλωσή της την Κυριακή.

«Το αεροσκάφος ρυμουλκήθηκε στην πύλη όπου οι επισκέπτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια χωρίς τραυματισμούς. Ευχαριστούμε τους ανταποκριτές της Ατλάντα για την άμεση συνάντηση με το αεροσκάφος. Το αεροπλάνο θα απομακρυνθεί προσωρινά από την υπηρεσία για συντήρηση», πρόσθεσε η εταιρεία.



Οι επιβάτες της πτήσης, εμφανώς πανικοβλημένοι, έβλεπαν τους πυκνούς μαύρους καπνούς από τα παράθυρα του αεροσκάφους, ενώ αεροσυνοδοί και πιλότοι προσπαθούσαν να τους καθησυχάσουν.

Οι επιβάτες κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα όλα όσα διαδραματίστηκαν, τα οποία είχαν τελικά ευτυχή κατάληξη για όλους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ