Με τέρας του «Stranger Things» παρομοιάζουν πλάσμα που ξεβράστηκε σε παραλία στην Αίγυπτο

Το εντόπισε μια 39χρονη καθώς έκανε πεζοπορία.

Article featured image
Article featured image


Σοκαρισμένοι έμειναν οι κάτοικοι στη χερσόνησο του Σινά στην Αίγυπτο όταν αντίκρισαν ένα τρομακτικό θέαμα σε παραλία της περιοχής. Η θάλασσα είχε ξεβράσει τα λείψανα ενός φρικιαστικού πλάσματος που «έμοιαζε με τα Ορκ από τον Άρχοντα των Δαχυλιδιών», όπως λέει η 39χρονη Άντρεα Τζουν που το εντόπισε.

«Ήμουν σε ένα κάμπινγκ με φίλους και κάναμε πεζοπορία κατά μήκος της ακτής. Το είδα νωρίς το πρωί. Το δέρμα του είχε ξεραθεί, ήταν σκούρο γκρι, με περίεργο κεφάλι και ανοιχτό στόμα όπου διακρίνονταν τα κοφτερά του δόντια», περιέγραψε η 39χρονη.

aigiptos-stranger-things-2_city.png
Η έλλειψη άκρων και η δεύτερη σιαγώνα του πλάσματος υποδηλώνουν ότι μπορεί να είναι χέλι.Και συνέχισε: «Δεν διέκρινα μάτια. Το σώμα του ήταν μακρύ, κυρτό και έμοιαζε με ιππόκαμπο. Έμεινα έκπληκτη με το μέγεθός του, το κεφάλι του ήταν μεγαλύτερο από τη γροθιά μου. Η πρώτη μου αίσθηση ήταν ότι επρόκειτο για ον που υπέστη μάλλον φρικτό θάνατο. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είδους πλάσμα ήταν».

Οι φωτογραφίες του μυστηριώδους πλάσματος άνοιξαν μεγάλη συζήτηση στα social media. «Το μωρό του τέρατος του Λοχ Νες», έγραψε κάποιος, ενώ άλλος σχολίασε: «Βόλντεμορτ, νομίζω», αναφερόμενος στον κακό χαρακτήρα του Χάρι Πότερ. Αρκετοί είπαν ότι θα μπορούσε να είναι τέρας από την δημοφιλή σειρά «Stranger Things». Κάποιοι πάντως, πιο ρεαλιστές ανέφεραν ότι μάλλον πρόκειται για κάποιος είδος σμέρνας.

aigiptos-stranger-things-3_city.png
Η περιοχή που εντοπίστηκε το πλάσμα.
Με πληροφορίες από gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ