«Αγαπητέ Στιβ, ελπίζω να είσαι χαρούμενος μαζί της»

Μια πρωτότυπη, ολοσέλιδη αγγελία τυπώθηκε σήμερα στον αυστραλιανό Τύπο.

Article featured image
Article featured image


Μια γυναίκα με το όνομα Τζένη πλήρωσε μια αυστραλιανή εφημερίδα για να βάλει μια ομολογουμένως πρωτότυπη ολοσέλιδη αγγελία.

Καθώς λοιπόν οι αναγνώστες της «Mackay και Whitsunday Life» ξεφύλλιζαν σήμερα την εφημερίδα τους, ήρθαν αντιμέτωποι με την ασυνήθιστη αγγελία, που καταλάμβανε όλη τη σελίδα 4, γράφοντας το εξής:

«Αγαπητέ Στιβ, ελπίζω να είσαι χαρούμενος μαζί της. Τώρα όλη η πόλη θα μάθει τι βρόμικος απατεώνας είσαι.

Από την Τζένη.

Υ.Γ. Πλήρωσα αυτήν την αγγελία χρησιμοποιώντας την πιστωτική σου κάρτα»
.

Όπως ήταν φυσικό, όλοι άρχισαν να απορούν ποιοι είναι ο Στιβ και η Τζένη, αν αυτό είναι το πραγματικό της όνομα, και άρχισαν να στέλνουν μηνύματα στην εφημερίδα που τύπωσε την αγγελία.



Για να απαντήσει στα «φλέγοντα» ερωτήματα των αναγνωστών της, η «Mackay και Whitsunday Life» έκανε μια ανάρτηση στο Facebook:

«Έχουμε δεχτεί δεκάδες μηνύματα από σήμερα το πρωί, σχετικά με τη διαφήμιση στη σελίδα 4 του “Mackay Life”. Καθώς υπάρχουν πάρα πολλά ερωτήματα για να απαντήσουμε, θα θέλαμε να κάνουμε μια τοποθέτηση εδώ.

1- Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο Στιβ, αλλά προφανώς ήταν πολύ άτακτος.

2- Δεν θα αποκαλύψουμε λεπτομέρειες σχετικά με την Τζένη.

3- Δεν έχουμε χρεώσει την εν λόγω πιστωτική κάρτα».

Ο κόσμος λάτρεψε την απόφαση της Τζένη να μοιραστεί το δράμα τής σχέσης της με το κοινό, χαρακτηρίζοντάς την ως «θαυμάσια».

«Η Τζένη μοιάζει με κάποιον με τον οποίο θέλω να είμαι φίλη», είπε ένα άτομο, ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Δεν φορούν όλες οι ηρωίδες κάπες. Η Τζένη είναι το νέο μου αγαπημένο πρόσωπο».

Μερικοί μάλιστα είπαν πως τώρα δεν θα εμπιστεύονται όποιον άντρα γνωρίζουν με το όνομα Στιβ.


Με πληροφορίες από LadBible

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ