Λύθηκε το μυστήριο με τη γυναίκα που «είδε» τον νεκρό σύζυγό της να τρώει σε εστιατόριο

Ισχυριζόταν ότι στο βίντεο του εστιατορίου ήταν ο σύζυγός της μαζί με τον γιο του. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι αυτός είχε πεθάνει το 2014.

Article featured image
Article featured image

Πριν από λίγες μέρες είχε γίνει viral στο διαδίκτυο το σχόλιο μιας γυναίκας κάτω από ένα βίντεο εστιατορίου στο Facebook, σύμφωνα με το οποίο ισχυριζόταν ότι εντόπισε στα πλάνα τον νεκρό σύζυγό της. Η ίδια ισχυρίστηκε μάλιστα, ότι ο πεθαμένος -τα τελευταία εννέα χρόνια- δειπνούσε μαζί με τον γιο του και έτρωγε το αγαπημένο του φαγητό.

Σε συνέντευξή της στη Mail Online είχε αναφέρει τη δική της εκδοχή, λέγοντας ουσιαστικά ότι το μαγαζί χρησιμοποίησε παλαιότερο υλικό για τις ανάγκες του νέου του διαφημιστικού βίντεο. Είπε μάλιστα, ότι το εστιατόριο μόνταρε το παλαιότερο υλικό, θέλοντας να δώσουν την εντύπωση ότι είναι γεμάτοι, μιας και πλέον δεν έχουν τόση πελατεία. Ωστόσο, το ίδιο το μαγαζί διέψευσε τους ισχυρισμούς της περί παλαιότητας των πλάνων, επιμένοντας ότι όλο το υλικό είναι πρόσφατο και μάλιστα, καταγεγραμμένο μετά την πρόσφατη ανακαίνιση του μαγαζιού.


Η λύση του μυστηρίου

Τελικά -και παρά τις διάφορες θεωρίες συνωμοσίας που δημιουργήθηκαν γύρω από την υπόθεση- η λύση του «μυστηρίου» ήταν πολύ πιο απλή και «πεζή». Δηλαδή, ο Χάρι -ο νεκρός σύζυγος- ούτε προσποιήθηκε τον θάνατό του ούτε επέστρεψε από τους νεκρούς, για να φάει στο αγαπημένο του εστιατόριο. Διότι, πολύ απλά, ο άνθρωπος στο βίντεο δεν ήταν τελικά ο Χάρι. Στην πραγματικότητα ήταν ο 67χρονος Άλαν Χάρντινγκ – ο οποίος είναι σίγουρα ζωντανός και εμφανίστηκε για να δώσει τέλος σε όλη την παραφιλολογία.

H επιβεβαίωση έγινε μέσω μιας ανάρτησης -συνοδευόμενης από σχετική φωτογραφία- που έκανε το ινδικό εστιατόριο στη σελίδα του στο Facebook.

«Στην παρακάτω φωτογραφία απεικονίζεται ο πελάτης μας που καταγράφηκε σε ένα από τα πρόσφατα προωθητικά μας βίντεο. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν είναι ο σύζυγος της Λούσυ», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Οι διευθυντές του εστιατορίου, Bodrul Islam και Rofiqul Islam, είπαν επίσης, ότι αυτή η κατάσταση έφερε πολύ νέο κόσμο στο μαγαζί τους, ενώ προσκάλεσαν όσους βρεθούν στο χωριό Westbourne του West Sussex να επισκεφθούν το «Spice Cottage».



Τη δική του απάντηση έδωσε και ο γιος τού πεθαμένου, ο Άλεξ, τον οποίο η Λούσυ ισχυρίστηκε επίσης, ότι είδε να τρώει μαζί με τον πατέρα του.

Σε συνέντευξή του στη MailOnline, εξήγησε: «Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν είναι ο μπαμπάς μου και δεν είμαι εγώ. Το έχει καταλάβει λάθος». Ο Άλεξ παραδέχτηκε ότι τα σχόλια στο Facebook απέδειξαν ότι οι άνθρωποι «ενδιαφέρονταν πραγματικά» για ύπαρξη κάποιου μυστηρίου, αλλά δεν είχε καμία ζουμερή λεπτομέρεια να προσφέρει – ήταν απλώς ένα λάθος!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ