Σεξομολογήσεις #603: «Ήβρα τον άντρα της κολλητής μου στο Grindr»

Όταν είδε την ημίγυμνη φωτογραφία του στο μπάνιο του σπιτιού τους, νόμισε ότι θα πάθει εγκεφαλικό. Ωστόσο, μετά το πρώτο σοκ, το μεγάλο δίλημμα παραμένει ένα.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Εν εμπήκε καλά το 2023 και δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει. Παρόλα αυτά θα ευχηθώ καλή χρονιά μπας και έχει ανοιχτό σύμπαν και ακούσει με. Tipster μου, εβίωσα κάτι που εν το εύχομαι σε κανέναν ειλικρινά. Εγώ με την κολλητή μου είμαστε μαζί που μωρά, μάλιστα για πολλά χρόνια συγγενείς και φίλοι ενομίζαν πως εμείς οι δύο θα καταλήξουμε μαζί και θα κάμουμεν οικογένεια. Τούτα ώσπου να τους αποκαλύψω ότι εν πιο πιθανόν να τσακωθούμε για τον ίδιο άντρα παρά να κάμουμε μαζί μωρά. Anw, αυτό το κομμάτι της ζωής μου εν άλλη μεγάλη ιστορία που εν εμπήκε όμως σε μία ροή, οπότε εν αξίζει αναφοράς τωρά. Στο σήμερα λοιπόν, εγώ ως single αγόρι που είμαι διατηρώ λογαριασμό στο Grindr και όποτε έχω όρεξη για σεξ ή κουβέντα, μπαίνω μέσα και ψάχνομαι. Φέτος τις γιορτές αποφάσισα μετά που χρόνια, να τις κάνω στο πατρικό μου που είναι σε άλλη πόλη. Οπότε έβαλα άδεια και εμετακόμισα στο παιδικό μου δωμάτιο για λίγες μέρες. Στην ίδια πόλη μένει και η κολλητή μου με τον άντρα της. Τους παντρέψαμε πέρσι, αλλά είναι μαζί κοντά 8 χρόνια. Οπότε ενόμιζα πως τον ήξερα καλά. Να μεν σου τα πολυλογώ, μια που τις μέρες που ήμουν χαλαρός και δεν είχα κάτι κανονισμένο, αποφάσισα να μπω στο Grindr να δω αν έπαιζεν τίποτε καλό για τη νύχτα και όπως ετσέκαρα τις επιλογές μου και έκανα refresh για να δω τι καινούργιο παίζει, βλέπω φωτογραφία με τον άντρα της κολλητής μου. Φωτογραφία ημίγυμνη, και πόζα μπροστά που τον καθρέφτη του μπάνιου τους. Ενόμιζα έπαθα εγκεφαλικό. Όσο και να μην ήθελα, μπήκα στον πειρασμό να του στείλω, για να δω πού θα το πάει. Και το πήγε. Όταν του ζήτησα να βρεθούμε το βράδυ για να γίνει φάση, δέχτηκε ευχαρίστως τζαι μάλιστα ήθελε να έρτει να με παραλάβει. Σημείωσε πως η κολλητή τζείνη τη νύχτα είχεν το πάρτι της δουλειάς το οποίο ήταν μόνο για τους υπαλλήλους, οπότε ο παρέας ήταν χαλαρός πως δεν θα επέστρεφε νωρίς. Εννοείται πως βρήκα πρόφαση να αρνηθώ τελικά τη συνάντηση αλλά που εκείνη τη μέρα νιώθω πως έχασα την ηρεμία μου. Ξέρω πως το σωστό είναι να της το πω, αλλά πώς το λες αυτό το πράγμα; Φυσικά κράτησα και αποδείξεις σε περίπτωση που πάει να με διαψεύσει, αλλά δεν τολμώ να της πω κάτι τέτοιο. Θα της διαλύσω τη ζωή.



Το τι πρέπει να κάνεις το γνωρίζεις ήδη και το έχεις αναφέρει και πιο πάνω. Οφείλεις να μιλήσεις στην κολλητή σου όσο άβολη και δύσκολη κι αν είναι η κατάσταση. Αν ισχύουν όλα όσα αναφέρεις πιο πάνω, η κοροϊδία που βιώνει όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύ χειρότερη από την αλήθεια που ναι, θα την διαλύσει, αλλά όταν το ξεπεράσει, θα βγει πιο δυνατή και πιο ώριμη από όλο αυτό. Είναι πιο καλά θεωρείς να την αφήσεις στην άγνοια και όταν το ανακαλύψει κάποτε, γιατί αυτά ποτέ δεν μένουν κρυφά, να γίνουν τα πράγματα χειρότερα; Ειδικά εάν υπάρχει και παιδί στη μέση. Δυστυχώς, παρότι λέμε πως προοδεύσαμε ως κοινωνία, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που πιστεύουν και ακολουθούν το αφήγημα τού να το παίζουν σε διπλό ταμπλό. Να έχουν δηλαδή μια αποδεχτή δημόσια ζωή και όταν κλείνουν οι πόρτες ο καθένας να είναι ο εαυτός τους και να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει. Και όταν αυτό το δίπολο είναι συμφωνημένο από όλους έχει καλώς, διαφορετικά πρόκειται για πολυεπίπεδη απάτη και αυτό είναι καλό να το σταματάμε όταν μπορούμε. Οπότε βρες όση δύναμη έχεις και μίλησε στη φίλη σου. Μπορεί στην αρχή να βρεθείς κι εσύ στο στόχαστρο αλλά στο τέλος της ημέρας θα έχεις τη συνείδησή σου καθαρή και ιδανικά την κολλητή σου, πιο κολλητή!


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ