Παιδιά των 90s, οι Power Rangers που αγαπήσαμε επιστρέφουν και αυτό είναι το τρέιλερ

Φέτος είναι η 30η επέτειος του «Mighty Morphin Power Rangers» και το Netflix το γιορτάζει με ένα επικό reunion.

Article featured image
Article featured image


Τρεις δεκαετίες αφότου έγιναν τηλεοπτικό φαινόμενο, μέλη του αρχικού καστ των «Mighty Morphin Power Rangers» ενώνονται ξανά για ένα σπέσιαλ επεισόδιο στο Netflix- και οι φανς έχουν κατενθουσιαστεί.

Με τίτλο «Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always», η νοσταλγική σειρά επιστρέφει με άλλη μια ταινία, στις 19 Απριλίου και μάλιστα το Netflix κυκλοφόρησε και το επίσημο τρέιλερ, στο οποίο βλέπουμε πολλά γνώριμα πρόσωπα.



Η επερχόμενη ταινία θα αποτίει φόρο τιμής στην αείμνηστη Thuy Trang (Trini Kwan/ 1η Κίτρινη Ranger), η οποία πέθανε τραγικά το 2001. Το νέο τρέιλερ δείχνει μια σκηνή κατά την οποία η Trini θυσιάζει τον εαυτό της για να σώσει τον Billy (David Yost) από τη μοιραία επίθεση της Robo-Rita. Μαθαίνουμε τη μοίρα της λίγο αργότερα καθώς η κόρη της, Minh (Charlie Kersh) ρωτά για την επόμενη κίνηση των Rangers.

Από το αρχικό καστ του «Mighty Morphin», τόσο ο David Yost (Billy Cranston/Μπλε Ranger I) όσο και ο Walter Jones (Zack Taylor/Μαύρος Ranger I) θα βάλουν τις στολές των Power Rangers και θα συνοδεύονται από μέλη του καστ της δεύτερης και τρίτης σεζόν: Steve Cardenas (Rocky DeSantos/Κόκκινος Ranger II), και η Catherine Sutherland (Kat Hillard/Ροζ Ranger II).

Ο Johnny Yong Bosch (Adam Park/Μαύρος Ranger II) και ο Karan Ashley (Aisha Campbell/Κίτρινη Ranger II) επιστρέφουν επίσης σε δεύτερους ρόλους ως μέλη του μυστηριώδους SPA, με τη νεοφερμένη Charlie Kersh να υποδύεται την κόρη της Trini, τη Minh Kwan.

Ο Richard Steven Horvitz επαναλαμβάνει τον ρόλο του στη φωνή του Alpha 5 και Barbara Goodson να δίνει τη φωνή της στη Robo-Rita.


Δείτε το τρέιλερ:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ