Η «Ελεύθερη Ώρα» βρήκε τους «δαίμονες» που ευθύνονται για τις πλημμύρες στην Ελλάδα

Εμείς βρεθήκαμε στη συναυλία τους πάντως και δεν είδαμε τίποτα το σατανικό. [Βίντεο]

Article featured image
Article featured image


Η κακοκαιρία Daniel αποτελεί ακόμη ένα καταστροφικό γεγονός με το οποίο ήρθε αντιμέτωπη η Ελλάδα, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως τουλάχιστον 15 άτομα έχασαν τη ζωή τους μετά τις πλημμύρες που έπληξαν περιοχές της χώρας.



Όπως και με τις καταστροφικές πυρκαγιές που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα, έτσι και με τις πλημμύρες, η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» εντόπισε τους «υπαίτιους» για τις καταστροφές και δεν ήταν άλλοι από τους «Imagine Dragons», οι οποίοι πραγματοποιούσαν συναυλία στο ΟΑΚΑ καθώς το 112 έστελνε μηνύματα στους πολίτες να περιορίσουν τις κινήσεις τους για την ασφάλειά τους.




imagine-dragons-ouranio-tokso_city.jpg
Ο χώρος όπου διεξήχθη η συναυλία, πριν εμφανιστεί το συγκρότημα. Φωτογραφία: CITY FREE PRESS



«Τρίτωσε το κακό με τους ''δαίμονες''»

«Τρίτωσε το κακό με τους “δαίμονες”» αναφέρει ο τίτλος της εφημερίδας, καταλογίζοντας τις ευθύνες για τις πλημμύρες στο τραγούδι «Demons» του ροκ συγκροτήματος.

eleftheri-wra-imagine-dragons_city.png



«Η Ελλάδα κατακάηκε και θρήνησε δεκάδες νεκρούς μετά τις δύο συναυλίες των Iron Maiden και τη συναυλία των Guns 'n' Roses στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τελευταία... σατανική σύμπτωση η συναυλία στο ΟΑΚΑ με το ροκ συγκρότημα Imagine Dragons να παίζει υπό καταρρακτώδη βροχή τους “Δαίμονες”, την ώρα που κυριολεκτικά πνιγόταν η Θεσσαλία!», αναφέρει η εφημερίδα.



Η στιγμή που παίζει το «Demons»

Εμείς πάντως βρεθήκαμε στη συναυλία των Imagine Dragons και κάθε άλλο παρά σατανική θα χαρακτηρίζαμε τη στιγμή που ο τραγουδιστής της μπάντας Dan Reynolds έκανε τη φημισμένη πλέον ομιλία του σχετικά με την ψυχική υγεία. Πριν τραγουδήσει το «Demons», παρότρυνε όσους παλεύουν με τους «δαίμονές» τους να μην τα κρατούν μέσα τους και να μιλήσουν στους δικούς τους ανθρώπους ή σε κάποιον ειδικό.



Το κλείσιμο της συναυλίας



Τα προηγούμενα «χτυπήματα» της «Ελεύθερης Ώρας»

Τον Ιούλιο η «Ελεύθερη Ώρα» είχε συνδέσει τις φωτιές στη Ρόδο με τη συναυλία των Guns 'n' Roses στον Ολυμπιακό Σταδίο. «Δαιμονική τελετή με Guns N'... Rhodes!», ενώ στον υπέρτιτλο σημείωνε: «Μετά τους Iron Maiden και την πύρινη λαίλαπα στην Πεντέλη».

Το πρώτο «χτύπημα» της εφημερίδας είχε έρθει τον Ιούλιο του 2022 με τη συναυλία των Iron Maiden και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο. «Μας έκαψαν οι σατανάδες», ήταν ο τίτλος με τον υπέρτιτλο να αναφέρει: «Έπιασαν τόπο οι επικλήσεις των Iron Maiden στο “θηρίο 666”», ενώ στον υπότιτλο εξηγούσε: «50.000 θεατές στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν -άθελά τους ως επί το πλείστον- σε δαιμονική τελετή, υπό τους ήχους του Μπαφομέτ και εν συνεχεία ξέσπασε η οργή του Θεού στην Αττική Γη».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ