Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στην Ερμού, τραγουδά με μουσικούς του δρόμου

Βίντεο από την μοναδική αυτή στιγμή.

Article featured image
Article featured image

Στο εξωτερικό, οι μουσικοί του δρόμου, αποτελούν μία πολύ ξεχωριστή κατηγορία καλλιτεχνών που λαμβάνουν μεγάλο σεβασμό και εκτίμησης από το κοινό, καθώς προσφέρουν θέαμα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, για να βγάλουν τα προς το ζην.

Στην Κύπρο κυρίως και στην Ελλάδα ως ένα σημείο, το να είσαι καλλιτέχνης του δρόμου, στα μυαλά πολλών δεν θεωρείται καν εργασία και χαρακτηρίζεται ως κάτι υποδεέστερο. Γι’ αυτό και το να πετυχαίνουμε στιγμιότυπα, όπως αυτό που κατέγραψε στο βίντεο η Χρυστάλλα Γεωργίου και έστειλε στη CITY, αποτελεί άξιο αναφοράς.

Αν βρέθηκες στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια και περπάτησες στην Ερμού, σίγουρα θα πέτυχες στη διαδρομή τους «All Board Ela», μία μπάντα μουσικών οι οποίοι εδώ και μερικά χρόνια κρατούν σταθερό πόστο στον εμπορικό αθηναϊκό δρόμο, παρουσιάζοντας ένα εκπληκτικό πρόγραμμα από έντεχνα, ροκ, λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια. Μάλιστα, το κοινό που έχουν αποκτήσει είναι τόσο μεγάλο, που σε ώρες αιχμής ο κόσμος που μαζεύεται γύρο τους, φρακάρει τη διέλευση που διέρχεται τον πεζόδρομο της Ερμού (ήμασταν μάρτυρες σε κάτι αντίστοιχο).

Χθες, το Σάββατο 9 Μαρτίου, ο κόσμος που περιδιάβαζε στην Ερμού, έγινε μάρτυρας μίας πολύ όμορφης στιγμής, καθώς την ώρα που έπαιζαν και τραγουδούσαν οι «All Board Ela» ένα τραγούδι τον Πυξ Λαξ, στην εξίσωση μπήκε ο ίδιος ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο οποίος περνούσε από το σημείο και τους άκουσε, και ξεκίνησε να τραγουδάει με την μπάντα.

Το ξεχωριστό αυτό στιγμιότυπο κατέγραψε στην κάμερα η φίλη της CITY, Χρυστάλλα Γεωργίου και μας το έστειλε να το διαδώσουμε.

@city.com.cy Ερμού, Αθήνα, Σάββατο 9 Μαρτίου. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ακούει μουσικούς του δρόμου να παίζουν ένα κομμάτι του και κάθεται να τραγουδήσει μαζί τους. #fy #fyp #viral #cityfreepress Βίντεο: @Chrys_ ♬ πρωτότυπος ήχος - CITY FREE PRESS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ