Χθες, η ελληνική τηλεόραση «φωτίστηκε» από μια θαρραλέα εξομολόγηση

Παίκτρια του «My Style Rocks» εξομολογήθηκε την αλήθειά της, δίνοντας ένα (γερό) χαστούκι στον συντηρητισμό.

Article featured image
Article featured image

Μπορεί κάποιοι να κόλλησαν στον Μεσαίωνα, όπως απέδειξαν το περασμένο Σάββατο όταν σημειώθηκε το ντροπιαστικό ομοφοβικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη, όμως υπάρχουν ψυχές εκεί έξω που δεν πτοούνται, ούτε χάνουν το θάρρος τους. Τουναντίον, μάλιστα επιλέγουν να γυρίσουν την πλάτη στον σκοταδισμό τους και να «φωνάξουν» περήφανα την ιστορία τους.

Όπως για παράδειγμα η Νικολίνα, που επέλεξε να αποκαλύψει δημόσια, με αφορμή τη συμμετοχή της στο γνωστό τηλεοπτικό σόου «My style rocks», ότι είχε γεννηθεί σε λάθος σώμα, αφού κλήθηκε να παρουσιάσει στον διαγωνισμό μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

nikolina_nikolouzou_mystylerocks.jpg



Έτσι λοιπόν, η Νικολίνα παρουσίασε μια παιδική φωτογραφία από την εποχή που ήταν αγόρι και είπε: «Αγαπητοί τηλεθεατές θέλω να μοιραστώ την ιστορία της ζωής μου. Γεννήθηκε ένα κορίτσι σε λάθος σώμα. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα, είμαι μια διεμφυλική γυναίκα. Το κατάλαβα όταν ήμουν 11 ετών. Στα 12 μου, ξεκίνησε η διαδικασία αλλαγής φύλου. Οι γονείς μου με στήριξαν όπως και ειδικοί. Δεν θα έκανα τίποτα χωρίς τη στήριξη των γονιών μου, την αδερφή μου και την οικογένειά μου. Θέλω να τους πω ένα δημόσιο ευχαριστώ. Πέρασα πάρα πολλά για να γίνω ο εαυτός μου. Έχω την ελπίδα ότι η ιστορία μου θα εμπνεύσει και άλλα άτομα, να κυνηγάνε τους στόχους τους».

«Στη ζωή πάντα υπάρχουν εμπόδια. Κανένας δεν μπορεί να μας σταματήσει, κανένας δεν μπορεί να με σταματήσει. Νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου». Με αυτά τα λόγια έκλεισε τον μονόλογό της, θέλοντας να στείλει μηνύματα με πολλούς αποδέκτες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ