Σεξομολογήσεις #670: «Τι δύο, τι τρεις, τι τέσσερις τι και περισσότεροι»

Παντρεμένος εδώ και δέκα χρόνια, με δύο παιδιά. Αγαπά τη γυναίκα του, αλλά η ερωτική τους ζωή έχει βαλτώσει. Όταν μοιράστηκε τις πονηρές σκέψεις του μαζί της, αυτή θύμωσε και αντέδρασε έντονα. Η Tipster τον συμβουλεύει να το χειριστεί αλλιώς.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Tipster μου, είμαι παντρεμένος εδώ και δέκα χρόνια, με δύο παιδιά. Πόσο κοινότυπο. Παρόλα αυτά, τους αγαπώ και τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Αυτό που με ενοχλεί πολύ τον τελευταίο καιρό όμως, είναι πως με τη γυναίκα μου ερωτικά έχουμε φτάσει σε ένα σημείο ρουτίνας και ξενέρας. Δηλαδή κάνουμε σεξ χωρίς πάθος, χωρίς ένταση, χωρίς αλατοπίπερο. Φυσικά και κατανοώ πως δεν μπορεί να είναι πάντα η σεξουαλική μας ζωή πορνό, αλλά όχι και σαν τους Μορμόνους. Πριν λίγο καιρό τής έκανα μια νύξη για να εμπλουτίσουμε λίγο την ερωτική μας ζωή με κάποια βοηθήματα ή και με άλλα άτομα. Στην αρχή γέλασε γιατί νόμιζε πως έκανα πλάκα, και όταν κατάλαβα πως το εννοούσα, θύμωσε και δεν ήθελε να το συζητήσουμε. Αλλά ειλικρινά, είναι κάτι που το έχω απωθημένο. Είτε ανταλλαγή ζευγαριών, είτε τρίτο και τέταρτο άτομο στο κρεβάτι μας, που θα μας δώσει μια νέα πνοή. Είμαι σίγουρος πως αν το κάνουμε, θα αρέσει και σε αυτήν. Πώς να την μεταπείσω; Πώς να της αλλάξω γνώμη;Φίλε μου, που το συμβατικό σεξ πετάχτηκες στα βοηθήματα και μετά απευθείας σε τρίτο άτομο, λογικό είναι να σοκάρεις τη γυναίκα σου και να κλωτσήσει. Αυτά τα πράγματα, αν είναι να συμβούν, χρειάζονται μεθοδικότητα και τρόπο. Ειδικά αν μιλάμε για ένα ζευγάρι που για χρόνια διατηρεί μια ρουτίνα μονογαμικής σεξουαλικότητας. Είναι πολλά τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσεις. Σε πρώτη φάση, θεωρώ πως πρέπει να την κάνεις να νιώσει και πάλι σέξι, ποθητή και γυναίκα ερωμένη. Να μπει στο κατάλληλο mood. Αν της το πέταξες έπειτα από μία μέρα με παιδιά, φαγητά και πλυντήρια, τι θες να ακούσεις; Οπότε ξεκίνα να στήνεις σκηνικό, να γίνεσαι πιο ρομαντικός και ερωτικός. Πάρε της μερικά εσώρουχα, πιο περίεργα από αυτά που συνηθίζει και φυσικά τα βοηθήματα μπορούν άνετα να μπουν στο παιχνίδι, αλλά ξεκίνα με απλά. Μην κουβαλήσεις κούνιες και μαστίγια. Κάνετε κανένα μπάνιο μαζί, κάνε της ένα μασάζ με ερωτικά λάδια και κρέμες. Κλείσε της τα μάτια, πες της μερικά προστυχόλογα που θα της εξάψουν την φαντασία και εκεί που θα την δεις έτοιμη και ψημένη, εάν ακόμα σε ενδιαφέρει να δοκιμάσεις το πένταθλο, τότε ξαναρίξε την ιδέα στο τραπέζι. Στο μεταξύ, ακόμη κάτι που μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση, είναι να σχολιάζεις ωραίους άντρες και γυναίκες στον δρόμο. Διακριτικά και με τρόπο φυσικά, ώστε να την βοηθήσεις να κοιτάξει και λίγο πέρα από εσένα. Εν κατακλείδι, εάν δεν εξάψεις τη φαντασία, δεν περνάς στην πράξη.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ