(Αν ανησυχείς) η Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ καταθέτουν αίτηση διαζυγίου

Ένα άγχος το είχαμε.

Article featured image
Article featured image

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες και όπως όλα δείχνουν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ πρόκειται να καταθέσουν αίτηση διαζυγίου.

Τις τελευταίες ημέρες πλήθος δημοσιευμάτων ξένων ΜΜΕ, υποστήριζαν πως είναι θέμα ημερών το ζευγάρι να ανακοινώσει το διαζύγιό του. Σήμερα η Daily Mail μεταφέρει πως η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έχουν οριστικοποιήσει τα έγγραφα του διαζυγίου τους και αναμένεται εντός ημερών η κατάθεσή τους.

«Προχωρούν στο διαζύγιο μετά από μια τελευταία προσπάθεια επανένωσης» αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές του μέσου. Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο διάστημα οι φήμες πως χωρίζουν οριστικά και παίρνουν διαζύγιο «φούντωσαν» μετά την είδηση πως ο ηθοποιός αγόρασε νέο σπίτι, την ημέρα των γενεθλίων της 55χρονης σταρ. Σύμφωνα με το TMZ, o ηθοποιός αγόρασε μία έπαυλη αξίας 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως επισήμανε το πρακτορείο, η κίνηση αυτή «σηματοδοτεί το τέλος του γάμου τους». Η πολυτελής νέα κατοικία του Μπεν Άφλεκ διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια με χώρους για γεύμα, ξεχωριστό οικογενειακό δωμάτιο, γραφείο, διάφορα μικρά στούντιο, αίθουσα πολυμέσων, ντους, ξενώνα κλπ. Οι δυο τους λίγο νωρίτερα εγκατέλειψαν οριστικά την έπαυλη τους στο Μπέβερλι Χιλς και την πωλούν για 68 εκατομμύρια δολάρια, όπως αναφέρει το Robb Report.

Είχαν αγοράσει το κτήμα των πέντε στρεμμάτων τον Μάιο του 2023 για 60.805.000 δολάρια.


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ