Σεξομολογήσεις #307: «Τι στράβωσε και τώρα δεν με θέλει»;

Article featured image
Article featured image

Τίπστερ ο Πέτρος, το αγόρι μου, εδήλωσέ μου ή μάλλον ξαφνικά εβίδωσέ του, ότι εκρύωσε, αλλά, δεν τον πιστεύκω! Τον Πέτρο τον γνώρισα πριν από 2 μήνες. Ήταν σε μια εκδρομή στην πλατεία του Τροόδους.

Ψωνίζαμε κι οι δύο στα μαγαζάκια, και σε ένα σταντ που κοντοστάθηκα και περιεργαζόμουν μια τράπουλα που είχε για σχέδια πάνω τις διάφορες στάσεις του σεξ με φιγούρες αρχαίων Ελλήνων (θεϊκό!), ήρθε δίπλα μου, εχαμογέλασέ μου, και μου έκαμε το εξής σχόλιο: αρέσκουν σου; Εκοίταξα πάνω, εχαμογέλασά του τζαι πιάσαμε κουβέντα.

Έκτοτε είμαστε μαζί, αλλά, ξαφνικά, ενώ όλα ήταν μέλι-γάλα, έχει περίπου μια βδομάδα που άρκεψε τα υπαρξιακά του, ότι δεν μου αξίζει, ότι πέφτει μου λλίος τζαι ότι νιώθει πως πάει Χ η όλη φάση. Μα γιατί; Αφού είμαστε μια χαρά. Έγινε κάτι; Ρωτώ τον, ξαναρωτώ τον τζαι ανάφκει ένα τσιγάρο, φκαίνει έξω στη βεράντα τζαι χάνεται στις σκέψεις του.

Δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να τον χάλασε ξαφνικά. Σπάζω το κεφάλι μου, ενώ πληγώνει με τζαι θυμώνει με που τον βλέπω να απομακρύνεται που κοντά μου. Αγαπώ τον, τζαι ξέρω ότι αγαπά με τζαι τζείνος.

Προσπαθώ να απομονώσω μια στιγμή που μπορεί να έγινε κάτι, αλλά, δεν βρίσκω. Ζούμε αρμονικά μαζί, ή τουλάχιστον ζούσαμε αρμονικά. Το μόνο γεγονός που μπορεί να έγινε ξαφνικά θέμα, είναι ίσως ότι περνάμε 12 χρόνια. Αλλά, ήμασταν εξηγημένοι εξαρχής, εγώ δεν είχα πρόβλημα, δεν του έδειξα ποτέ το παραμικρό ότι τον βλέπω σαν μεγαλύτερο και ούτε ποτέ έδειξέ μου ότι αυτός έχει θέμα, άρα τι στο καλό; Τι στράβωσε και τώρα τον χάνω;

Άντρια

 

 

Τι παίζει ή έπαιξε με το παρελθόν του, γνωρίζεις; Μήπως μπήκε σφήνα κάτι από το παρελθόν του και θόλωσε τα νερά; Ή μήπως γνώρισε κάτι νέο και σου το κρύβει; Σε βάζω στη διαδικασία να γίνεις πιο καχύποπτη και πιο ρεαλίστρια. Να κατέβεις για λίγο από το άσπρο συννεφάκι σου. Δεν μπορεί να αλλάζει έτσι συμπεριφορά, αν πρώτα δεν άλλαξε κάτι στη ζωή του! Αν, όπως λες είναι όλα μέλι-γάλα μεταξύ σας, δεν θα έπρεπε να βλέπεις τον Πέτρο να απομακρύνεται αλλά να έρχεται ακόμα πιο κοντά σου. Δεν είστε τζαι σσίλια χρόνια μαζί! Μόλις που κλείσατε 2 μήνες, άρα, πάει να πει είστε στη ζαχαρένια φάση της σχέσης. Πώς ξαφνικά χαλάστηκε; Δεν μου αρέσει όταν ένας από τους συντρόφους ξεκινά τις προφάσεις και τις παλαβές δικαιολογίες που νομίζει ότι τον καλύπτουν και τον δικαιολογούν να ξηλώνει μια σχέση. Πραγματικά νευριάζω και θα ‘πρεπε να νευριάζεις κι εσύ. Κουρτίζω σε, -ξέρω το-, αλλά, παρά να μείνεις τζαι να μαραζώνεις, καλύτερα να ανακαλύψεις τις αιτίες και τα δεδομένα σου και να πάρεις σωστές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας και του τι πρέπει να είναι το μέλλον που σας αξίζει.

 

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ