Οι «Τρεις και τ’ αηδόνι» κάνουν μίνι περιοδεία στο νησί

Οι μουσικοί Βερόνικα Αλωνεύτου (σαντούρι, τραγούδι), Αλέξανδρος Κουτσονάσιος (κιθάρα) και Χριστίνα Πολυκάρπου (λύρα) καλωσορίζουν την τραγουδίστρια Δέσποινα Αποστολίδου, για πρώτη φορά, στην Κύπρο.

 


Για τρεις μόνο εμφανίσεις, σμίγουν για να μας ταξιδέψουν στις μουσικές παραδόσεις της Ελλάδας, της Μικράς Ασίας και της Κύπρου.

Στόχος τους, η δημιουργία ενός μουσικού αποτελέσματος και ενός κοινού μουσικού άξονα, με αφετηρία το γούστο, την αισθητική και τα μουσικά βιώματα του καθενός.

 

Δέσποινα Αποστολίδου

Ασχολείται κυρίως με τις παραδοσιακές μουσικές της ανατολικής Μεσογείου, του Πόντου και της Ελλάδος, τα τελευταία 15 χρόνια και τραγουδά.

Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με το μουσικό σχήμα Καρακαηδόνες, αλλά και με πολλούς καταξιωμένους μουσικούς όπως είναι ο Νίκος Τατασόπουλος, Αντώνης Απέργης, Τζίμης Πανούσης, Νίκος Καλογερόπουλος, Δημήτρης Καρράς, Νώε Ζαφειρίδης, Λιζέτα Καλημέρη, Σόλων Λέκκας, Γιάννης Παπαβασιλείου (Βλάχο) και πολλούς άλλους σε φεστιβάλ, δεξιώσεις και συναυλίες σε Ελλάδα, Τουρκία, Γερμανία και Βαλκάνια.

 

 

Εμφανίσεις

15/10/2017, Καφενείο Αβόζο, Λεμεσός, στις 8:30μ.μ.

17/10/2017, Πολυχώρος 77, Λευκωσία, στις 9:00μ.μ.

19/10/2017, Λατσί, Πάφος, στις 8:30μ.μ.

 

Πληροφορίες στο 99941006

 


Σχετικα

Στο ελληνικό καφενείο του Ριζοκαρπάσου

Εξόργισε το «bullying» παρουσιάστριας εναντίον του πρίγκιπα Τζορτζ

3 «επικίνδυνα» λάθη που κάνουν οι γυναίκες μετά το σεξ

«Τέλος» οι άδειες οδήγησης για φέτος

Μόνο 3 μέρες πρέπει να εργάζονται όσοι είναι άνω των 40 ετών

Είναι αυτή η πιο όμορφη παραλία της Ελλάδας;