Οι «Τρεις και τ’ αηδόνι» κάνουν μίνι περιοδεία στο νησί

Οι μουσικοί Βερόνικα Αλωνεύτου (σαντούρι, τραγούδι), Αλέξανδρος Κουτσονάσιος (κιθάρα) και Χριστίνα Πολυκάρπου (λύρα) καλωσορίζουν την τραγουδίστρια Δέσποινα Αποστολίδου, για πρώτη φορά, στην Κύπρο.

 


Article featured image
Article featured image

Για τρεις μόνο εμφανίσεις, σμίγουν για να μας ταξιδέψουν στις μουσικές παραδόσεις της Ελλάδας, της Μικράς Ασίας και της Κύπρου.

Στόχος τους, η δημιουργία ενός μουσικού αποτελέσματος και ενός κοινού μουσικού άξονα, με αφετηρία το γούστο, την αισθητική και τα μουσικά βιώματα του καθενός.

 

Δέσποινα Αποστολίδου

Ασχολείται κυρίως με τις παραδοσιακές μουσικές της ανατολικής Μεσογείου, του Πόντου και της Ελλάδος, τα τελευταία 15 χρόνια και τραγουδά.

Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με το μουσικό σχήμα Καρακαηδόνες, αλλά και με πολλούς καταξιωμένους μουσικούς όπως είναι ο Νίκος Τατασόπουλος, Αντώνης Απέργης, Τζίμης Πανούσης, Νίκος Καλογερόπουλος, Δημήτρης Καρράς, Νώε Ζαφειρίδης, Λιζέτα Καλημέρη, Σόλων Λέκκας, Γιάννης Παπαβασιλείου (Βλάχο) και πολλούς άλλους σε φεστιβάλ, δεξιώσεις και συναυλίες σε Ελλάδα, Τουρκία, Γερμανία και Βαλκάνια.

 

 

Εμφανίσεις

15/10/2017, Καφενείο Αβόζο, Λεμεσός, στις 8:30μ.μ.

17/10/2017, Πολυχώρος 77, Λευκωσία, στις 9:00μ.μ.

19/10/2017, Λατσί, Πάφος, στις 8:30μ.μ.

 

Πληροφορίες στο 99941006

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ