Σεξομολογήσεις #514: «Είμαι άντρας 25 χρονών και ακόμη δεν έχω… ξέρετε τι»

Ο Ν. νιώθει πως η έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχει δεν τον αφήνει να προσεγγίσει μία κοπέλα και να προχωρήσει μαζί της μέχρι τέλους. Φοβάται πως αν συνεχίσει έτσι δεν θα καταφέρει ποτέ να έχει μια ολοκληρωμένη ερωτική και σεξουαλική ζωή.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.

Hello tipster

Είμαι άντρας 25 χρονών και ακόμη δεν έχω, ξέρετε τι... Βασικά το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω αυτοπεποίθηση... Όταν βγαίνω έξω με το άλλο φύλο μπλοκάρω με αποτέλεσμα να επικρατεί αυτό το awkward silence... Δεν είναι ωραίο γιατί νιώθεις σαν άντρας ότι φταις εσύ... και δεν μιλώ για one night... μιλώ για σοβαρά πράγματα... Πώς να ξεμπλοκάρω το μυαλό με αποτέλεσμα να έχω την αυτοπεποίθηση που πρέπει, για να έχω happy ending...


Δεν έχεις πρόβλημα αγαπητέ μου... απλώς συγκεκριμένο attitude. Μπορεί εσύ ο ίδιος να το προσδιορίζεις ως έλλειψη αυτοπεποίθησης, εγώ σου λέω ότι έτσι είναι το στυλ σου. Ίσως να μην πείθεσαι εύκολα και ίσως να μην έχεις ακόμα συναντήσει την κατάλληλη και γι' αυτό δεν μούνταρες. Ίσως να είσαι επιλεκτικός και δεν το κατάλαβες! Και ίσως, απλώς, να μη βρέθηκε ακόμα εκείνη που θα σε κάνει να εκφράσεις και να κάνεις πράξη τη σεξουαλικότητά σου. Λες ότι μπλοκάρεις κι εγώ σου λέω ξύπνα! Το παιχνίδι της σχέσης θέλει και τους δύο να συμμετέχουν ενεργά, αλλιώς ο ένας ή και οι δύο πάνε παρακάτω. Σταμάτα να πηγαίνεις παρακάτω άπραγος! Μόλις νιώσεις κάτι για κάποια, κάνε το επόμενο βήμα. Κάρφωσέ την με το βλέμμα σου και κάνε την να καταλάβει ότι τη θέλεις ή κέρασέ την ένα ποτό για να πάρει το μήνυμα ότι τη γουστάρεις. Για να δημιουργήσεις το δικό σου happy end πρέπει πρώτα εσύ να βάλεις... end στον τρόπο που ενεργούσες μέχρι τώρα. Άλλαξε τακτική και όλα θα τακτοποιηθούν. Απλά, μην μου αγχώνεσαι.

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ