Σεξομολογήσεις #540: «Νομίζω πως είμαι εθισμένος στα πορνό»

Αν μια μέρα δεν δει, νιώθει ένταση και στρες. Φοβάται πως πλέον του έχει γίνει εμμονή και πως όταν κάνει σχέση δεν θα έχει όρεξη για κανονική συνεύρεση αφού το μυαλό του έχει εθιστεί στις ταινίες πορνό και την αυτοϊκανοποίηση. Του κάνει κακό η τόση συχνότητα ή είναι κατά φαντασία ασθενής;

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.


Γεια και καλή χρονιά! Αποφάσισα να σου στείλω τζαι εγώ το πρόβλημά μου, πέρκει βοηθήσεις, γιατί εν βλέπω φως στο τούνελ. Νομίζω πως είμαι εθισμένος στα πορνό τζαι τον αυνανισμό. Βασικά, εν νομίζω, είμαι σίουρος. Αν δεν δω έστω μια μέρα πορνό τζαι να ακολουθήσω την πάγια διαδικασία, εν πνάζω. Νιώθω στρεσαρισμένος τζαι αγχωμένος. Έψαξα στο ίντερνετ τζαι ήβρα πως όντως υπάρχει τούτος ο εθισμός τζαι πως μάλιστα επιδρά αρνητικά στη νορμάλ σεξουαλική ζωή γιατί κάμνει σε να μεν θέλεις κανονικό σεξ. Εν ξέρω, γιατί είμαι single, οπότε εν μπορώ να κρίνω τούτο το κομμάτι, αλλά ξέρω σίουρα πως αν μια μέρα δεν αυτοϊκανοποιηθώ, βλέποντας πορνό, εν νιώθω καλά. Μεν μου πεις να πάω σε ειδικό γιατί εν πρόκειται. Αντρέπουμαι. Αν ξέρεις εσύ κάποια άλλη λύση να βοηθήσεις να το κόψω ή έστω να το μειώσω, καλώς.


Μα γιατί να το μειώσεις σιόρ; Μα εν τζαι ζούμε στον μεσαίωνα! Τότε, που τους ελαλούσαν ότι εν να χάσουν το φως τους όσοι αναζητούσαν την αυτοϊκανοποίηση! Γι’ αυτό μεν μου λαλείς ότι θέλεις να δεις φως στην άκρη του τούνελ, γιατί φως υπάρχει παντού, φτάνει να το αποδεχτείς. Μια χαρά είναι ο μούτ..ιος, και μια χαρά μπορεί να το απολαμβάνει ο καθένας στην ένταση και στην συχνότητα που επιθυμεί. Αφού εν τούτο το ωραίο της όλης υπόθεσης. Εγώ… με μένα και δίχως κανέναν. Πώς να το κάνουμε δηλαδή! Έχει τζαι τούτο την γλυκασιά του, την ομορφιά του και την δική του δυναμική. Άρα, να μεν μου αντρέπεσαι καθόλου. Απλά, βρε παιδί μου, μην καταργήσεις και μην απαρνηθείς τελείως την κλασική συνεύρεση και την χαρά του σεξ. Γιατί, τζαι τούτο έχει απίστευτη επίδραση και στον οργανισμό και στην ψυχολογία μας. Κράτα, λοιπόν, ισορροπημένες τις ερωτικές σου ικανοποιήσεις και θα δεις πόοοση ηρεμία θα επιτυγχάνεις στην ζωή σου.



#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ