Η GonnaOrder στηρίζει την εστίαση στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό

Δήλωσε συμμετοχή στο 1ο Διαδικτυακό εργαστήριο για επαγγελματίες του κλάδου εστίασης, στο πλαίσιο της δράσης RE-OPENING GREEK HOSPITALITY powered by GonnaOrder.

Article featured image
Article featured image

Ο Κόμβος Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας POS4work, σε συνεργασία με την πλατφόρμα παραγγελιών GonnaOrder, διοργανώνει τη δράση RE-OPENING GREEK HOSPITALITY. Στόχος είναι η υγειονομικά ασφαλής επανεκκίνηση της εστίασης με τη χρήση νέων τεχνολογιών και η ενίσχυση των επιχειρήσεων της εστίασης όσο διαρκεί η πανδημία.

Στο πλαίσιο της δράσης, η GonnaOrder θα παρουσιάσει και θα προσφέρει δωρεάν την τεχνολογία της πάνω στα QR μενού για ανέπαφες παραγγελίες, για να αποκτήσουν οι επιχειρήσεις της εστίασης ένα σημαντικό εργαλείο κατά της πανδημίας. Επίσης, θα παρουσιαστούν μια σειρά από ψηφιακές λύσεις που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις εστίασης να γίνουν πιο αποδοτικές και να αυξήσουν τα έσοδά τους, επενδύοντας σε δικά τους κανάλια επικοινωνίας και παραγγελιών, χωρίς υψηλό κόστος αρχικής επένδυσης ή υπέρογκες προμήθειες.


Το πρώτο εργαστήριο της δράσης θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τη Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00, με ελεύθερη συμμετοχή.


Αναλυτικά στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν:

  • Social media- Κάνε το εστιατόριό σου να ξεχωρίζει και βρες νέους πελάτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  • Rise of QR codes- Αξιοποίησε την ανέπαφη τεχνολογία των QR και κάνε έξυπνα τα μενού, τα διαφημιστικά, ακόμα και τα σουπλά σου
  • Digital ordering- Οι πλατφόρμες μπορούν να σου βρουν νέους πελάτες, αλλά οι δικοί σου πελάτες δεν χρειάζεται να παραγγέλνουν από το τηλέφωνο, ούτε να δίνεις προμήθειες
  • Φτιάξε το δικό σου ψηφιακό μενού- Με την πλατφόρμα της GonnaOrder, κάθε επιχείρηση θα φτιάξει δωρεάν το δικό της, πλήρως εξατομικευμένο ψηφιακό μενού
  • Καινοτομία στην εστίαση- Παρουσιάζονται προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν αναπτύξει για την εστίαση κάποιες από τις πιο καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο


Ο Κόμβος Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας POS4work ιδρύθηκε το 2016 και αποτελεί έναν κόμβο καινοτομίας και θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων, με συνεργασίες με μεγάλους οργανισμούς, ακαδημαϊκά ιδρύματα, Πρεσβείες και επενδυτικά σχήματα. Έχει υποστηρίξει περισσότερες από 100 εταιρείες μέχρι σήμερα.


Η GonnaOrder είναι μια καινοτόμος πλατφόρμα παραγγελιών που φέρνει την επανάσταση στο χώρο της εστίασης, προσφέροντας τη λύση για ασφαλείς, ανέπαφες παραγγελίες και πληρωμές τόσο εντός, όσο και εκτός του καταστήματος. Με παρουσία σε 14 χώρες, η GonnaOrder είναι μια από τις πιο δυναμικές startups του κλάδου και επεκτείνεται σταθερά. Επιτρέπει σε εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, ξενοδοχεία και επιχειρήσεις λιανικής να εγγραφούν εύκολα και γρήγορα, ψηφιοποιώντας την επιχείρησή τους με βάση τις ανάγκες τους, λαμβάνοντας παραγγελίες χωρίς προμήθειες ή κρυφές χρεώσεις.


Ο Γενικός διευθυντής της GonnaOrder στην Κύπρο κ. Κύπρος Βασιλείου δήλωσε σχετικά: «Καλούμε όλους τους επαγγελματίες εστίασης στην Κύπρο να παρευρεθούν στην εκδήλωση, ώστε να μάθουν πώς μπορούν να εξοικονομούν εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες ευρώ ανά μήνα και να λαμβάνουν περισσότερες παραγγελίες, αξιοποιώντας τα δικά τους κανάλια παραγγελιών».


Τη δράση συντονίζει ο Νάσος Κοσκινάς, ο ιδρυτής του Κόμβου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας POS4work, ενώ Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο Βουλευτής Πειραιά κ. Ιωάννης Μελάς και ο Προέδρος της Ένωσης Εστιατόρων Αθηνών κ. Ιωάννης Δαβερώνης.


Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω της πλατφόρμας Ζoom, αλλά και live στη σελίδα του POS4work στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ