Νεαρή που φοβάται τον Μάικλ Τζάκσον έζησε ένα «thriller» στην Αγία Νάπα

Η 18χρονη τουρίστρια ισχυρίζεται ότι πάσχει από «michaelphobiaitis».

Article featured image
Article featured image


Μπορεί ο αείμνηστος Μάικλ Τζάκσον να παραμένει αγαπητός στους εκατομμύρια θαυμαστές του, ωστόσο αυτό δεν ισχύει για μια κοπέλα, η οποία ισχυρίζεται ότι πάσχει από «michaelphobiaitis» και όταν αντίκρισε έναν σωσία του Βασιλιά της ποπ, στην Αγία Νάπα, ξέσπασε σε κλάματα από τον φόβο της.

Το βίντεο που δείχνει την (καθόλου ψύχραιμη) αντίδραση της 18χρονης Ruby Marriott έγινε viral στο TikTok, με πάνω από 2.5 εκατομμύρια like και 41 χιλ. σχόλια.

«Ούτε μισή ώρα μετά την άφιξή μας στο κέντρο, άκουσα την έναρξη του τραγουδιού “Thriller” και αμέσως άρχισα να πανικοβάλλομαι», είπε στο SWNS η 18χρονη από το Ηνωμένο Βασίλειο. Προσθέτοντας πως ο φόβος της για τον Μάικλ Τζάκσον είναι πραγματικός και μπορεί να προκληθεί από κάτι τόσο απλό, όπως το να ακούσει ένα τραγούδι του αποβιώσαντα σταρ.

@mace_m

our first night in aiya napa took a turn for the worse

♬ original sound - Mace



Το τραυματικό επεισόδιο έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα, καθώς η νεαρή φοιτήτρια γιόρταζε τον γάμο της θείας και του θείου της στην Κύπρο.

«Ήταν η πρώτη μου νύχτα στην Αγία Νάπα και το πρώτο μπαρ στο οποίο πήγαμε ήταν πραγματικά ήσυχο, δεν υπήρχε πολύς κόσμος», εξήγησε η Marriott. «Δεν είχαμε ιδέα πως θα υπήρχε κάποιο αφιέρωμα ή κάτι ανάλογο, οπότε μπήκαμε μέσα για να πιούμε μερικά ποτά», πρόσθεσε η ίδια.

Η νεαρή περιέγραψε τη νύχτα της ως απολαυστική, αφού χόρευαν, έβγαζαν φωτογραφίες και γελούσαν. Όλα άλλαξαν όμως, όταν ο σωσίας του MJ ανέβηκε στη σκηνή και η κοπέλα ξέσπασε σε κλάματα από τον φόβο της.



«Η αδερφή μου και ο ξάδερφός μου συνήθιζαν να μου δείχνουν τρομακτικά επεξεργασμένα βίντεο, θεωρίες συνωμοσίας ότι είναι ζωντανός και φωτογραφίες που τον έδειχναν στο φόντο και σε παράθυρα αυτοκινήτων. Από τότε, αν κάποιος ακούει κοντά μου κάποιο τραγούδι του Μάικλ Τζάκσον έχω την ανάγκη να φύγω από τον χώρο», είπε η νεαρή κοπέλα.

Αρκετοί χρήστες στο TikTok συμμερίστηκαν την αντίδραση της Marriott, λέγοντας πως και εκείνοι υποφέρουν από «michaelphobiaitis», η οποία όπως αναφέρει το Urban Dictionary, ορίζεται ως η «φοβία του Μάικλ Τζάκσον».

«Δεν μπορούσα να δω τηλεόραση για μέρες όταν πέθανε γιατί έδειχναν τα βίντεό του σε επανάληψη και μου προκαλούσαν εφιάλτες», παραδέχτηκε κάποιος στα σχόλια.

Ένας άλλος ωστόσο σχολίασε: «Λυπάμαι πολύ, αλλά αυτό είναι το πιο αστείο πράγμα που έχω δει στη ζωή μου», αναφερόμενος στην αντίδραση της κοπέλας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ