Κάπου στην Κύπρο, κόσμος έβγαζε selfies με έναν τύπο που (δεν) ήταν ο Snoop Dogg

Ποιος είναι ο κύριος που έκανε διακοπές στο νησί με την οικογένειά του και όλοι νόμιζαν πως είναι ο διάσημος ράπερ.

Article featured image
Article featured image


Ένα βίντεο έγινε viral στο TikTok τις τελευταίες ημέρες, στο οποίο φαίνεται ένας άντρας σε διάφορες φάσεις των διακοπών του στην Κύπρο να βγάζει φωτογραφίες με αγνώστους, επειδή νόμιζαν πως είναι... ο Snoop Dogg.

«POV: Ο κόσμος στην Κύπρο νομίζει πως ο μπαμπάς σου είναι ο Snoop Dogg», γράφει στη λεζάντα του βίντεο που ανήρτησε η χρήστης @hollylangley15, η κόρη του «σωσία» του ράπερ.

Ομολογουμένως, ο άντρας δεν φαίνεται σε κανένα από τα κλιπς του βίντεο να κρατά τσιγάρο, ούτε να έχει τη συνοδεία κάποιου σωματοφύλακα, το μόνο κοινό που φαίνεται να έχει με τον γνωστό ράπερ είναι τα ράστα και το στυλ του.



Σύμφωνα με τη χρήστη που έκανε την ανάρτηση, δύο γονείς έστειλαν την κόρη τους να ρωτήσει αν είναι ο Snoop και εκείνος απάντησε αστειευόμενος «ναι», με αποτέλεσμα το κορίτσι να φέρνει ακόμα πέντε άτομα μαζί της για να βγάλουν φωτογραφίες.

Πολλοί χρήστες της πλατφόρμας έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από το βίντεο, με έναν να λέει χαρακτηριστικά: «Φίλε αυτός είναι ο Snoop Cat».

Σε επόμενο βίντεο, η κοπέλα ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες με τον μπαμπά της, οι οποίες αποκαλύπτουν αν τελικά είναι όντως ο Snoop Dogg ή όχι:



Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως ο Snoop Dogg έχει τον δικό του lookalike, τον οποίο πληρώνει κιόλας. Ονομάζεται Eric Finch και το 2018 έγινε πρωτοσέλιδο επειδή βοήθησε μια γυναίκα που χάλασε το αμάξι της και στη συνέχεια δέχτηκε να βγάλει φωτογραφία μαζί της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ