Σεξομολογήσεις #668: «Φοβάμαι μήπως ο τύπος της ιστορίας #656 είναι ο ίδιος με τον σύντροφό μου»

Η γράφουσα θέλει να έρθει σε επικοινωνία με την πάσχουσα της Σεξομολόγησης #656 καθώς υποψιάζεται πως ο τύπος που σκιαγραφείται σε αυτήν, είναι ο ίδιος με τον δικό της.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Γεια σας, υπάρχει κάποιος τρόπος να έρθω ανώνυμα σε επαφή με την κοπέλα από τις Σεξομολογήσεις #656. Έχω παρόμοια εμπειρία. Τουλάχιστον να βεβαιωθούμε ότι δεν είναι ο ίδιος!



Αγαπητ@ μου φιλ@, τι μας θύμισες τώρα! Ιδιαίτερη η σεξομολόγηση
#656, με τον καμόν της γράφουσας να μας βρίσκεις συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες. Το γεγονός τώρα ότι ταυτίστηκες κι εσύ με την εν λόγω ιστορία σε τέτοιο βαθμό, που να φοβάσαι μπας και μοιράζεστε τον ίδιο άνθρωπο, και μάλιστα ο ίδιος τύπος να αποφεύγει συστηματικά τη σεξουαλική διείσδυση με όποιο άτομο συναναστρέφεται ερωτικώς, το θέμα μας είναι μεγάλο ή μικρό. Ανάλογα πώς θα το δει κανείς. Πάντως, θα σου συνιστούσα, παρά να κάμεις νεκατωσιές και να ψάξεις να δεις αν μοιράζεσαι τον ίδιο άντρα και με άλλ@, αφού μπήκες στη διαδικασία να έχεις υποψίες και να αναρωτιέσαι, μάλλον το ένστικτό σου σε προετοιμάζει για τη μεγάλη έξοδο. Εν καταλάβω γιατί μεινίσκετε μαζί τους, αφού δεν σας ικανοποιούν όπως θέλετε; Τι σας κρατά σε τέτοιες τοξικές καταστάσεις; Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το λέμε μέχρι να το εμπεδώσετε: οι ερωτικές σχέσεις δεν θέλουν μπαμπάδες και μαμάδες, θέλουν εραστές και συντρόφους. Όποι@ χρειάζεται ντάντεμα, ας το λύσει αλλιώς το θέμα τ@. Μην προσπαθείτε συνέχεια να λύσετε τα ψυχολογικά του άλλου ατόμου, μακάρι να προλάβουμε σε αυτήν τη ζωή να λύσουμε τα δικά μας τραύματα και να κλείσουμε τις δικές μας πληγές. Όσο για την επικοινωνία, μετά την εν λόγω δημοσίευση, αν υπάρξει ενδιαφέρον για πιο προσωπική επαφή για να πείτε τον κοινό σας πόνο, θα σας συνδέσουμε!


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ