Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα της CITY για το 2019

Λίγες ώρες πριν αλλάξουμε τον χρόνο αλλά και τη δεκαετία, κάνουμε μια αναδρομή σε αυτά που διαβάστηκαν περισσότερο από τους αναγνώστες μας μέσα στο 2019.

Article featured image
Article featured image

Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, συναντήσεις με νέους ανθρώπους, ειδησεογρφία, θέματα-ταμπού, άρθρα άποψης, ρετρό θέματα, φωτορεπορτάζ, θέματα που προκύπτουν από viral αναρτήσεις στα social media και όχι μόνο.



1. Η CITY συνάντησε τη «μικρή Κάλια» από τους «Τάκκους», 15 χρόνια μετά

Τι κάνει σήμερα το κορίτσι που γνωρίσαμε από τη στριγκλιά «Παπά, θέλω μόπαϊλ»;



2. Η γυναίκα του viral βίντεο στο πάρκινγκ μιλά αποκλειστικά στη CITY

Μετά το θλιβερό περιστατικό στη Λάρνακα, εντοπίσαμε τη Σβετλάνα Ζάιτσεβα και μιλήσαμε μαζί της.



3. Δύο Κύπριες μάς περιγράφουν πώς είναι η ζωή τους στα Εμιράτα

Η Μαλβίνα έζησε εκεί για σχεδόν 4 χρόνια και η Γεωργία διαμένει και εργάζεται εκεί τα τελευταία 5 χρόνια. Και οι δύο στο Ντουμπάι. Αυτό που τους ζητήσαμε ήταν να μας περιγράψουν πώς είναι η ζωή και η καθημερινότητά τους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και δη στο Ντουμπάι, γνωρίζοντας πως κυρίως λόγω θρησκείας υπάρχουν κάποιες απαγορεύσεις, κάποιοι κανόνες και κάποιες αρχές.



4. Μια τυχαία συνάντηση στο βενζινάδικο, βράδυ Σαββάτου

Και μια αιώνια απορία κατά πόσο είναι καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες. Ο αναγνώστης Μάριος Πολυβίου στέλνει στο Be My Guest την εμπειρία του με ένα περιστατικό που βίωσε και αυτή γίνεται viral.



5. Οι εξομολογήσεις ενός μασέρ

«Πολλοί Κύπριοι συνδέουν το μασάζ με την ερωτική πράξη. Αρκετοί είναι αυτοί που μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας ζητούν και κάτι περισσότερο. Ειδικά αν η μασέρ είναι γυναίκα», περιγράφει στη CITY ο Michel Issa, με καταγωγή από τον Λίβανο και την Κύπρο, ο οποίος διατηρεί το δικό του Κέντρο Φυσιοθεραπείας στη Λεμεσό, παρέχοντας παράλληλα και υπηρεσίες μασάζ, τόσο στο χώρο του όσο και κατ’ οίκον.



6. Η ιστορία πίσω από το περιβόητο ροζ σπίτι-τούρτα στη Λάρνακα

Ένα ιδιαίτερο αρχιτεκτόνημα, το οποίο μέχρι και σήμερα κόσμος που επισκέπτεται τη Λάρνακα το φωτογραφίζει.



7. Ο Νικόλας μόλις απεγκλώβισε έναν κύριο από το αυτοκίνητο της φωτογραφίας

Ο Νικόλας Νικολάου, πυροσβέστης στο επάγγελμα, έκανε μια ανάρτηση έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα στο οποίο ήταν παρών.



8. Κάτι (περίεργο) συμβαίνει στο δάσος Κλήρου-Καλού Χωριού Ορεινής

Μια (υπερβολική) ανάρτηση στο Facebook, μερικές φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν (;) τα γραφόμενα και η αλήθεια πίσω από τις κατηγορίες.



9. Τα 4 πιο συνηθισμένα ονόματα στην Κύπρο [και τι σημαίνουν]

Η CITY επικοινώνησε με τη Στατιστική Υπηρεσία Κύπρου και έμαθε ποια είναι τα 4 πιο συνηθισμένα ονόματα στο νησί -σύμφωνα με την πιο πρόσφατη απογραφή πληθυσμού, η οποία έγινε το 2011 στην Κύπρο- αλλά και τι σημαίνουν.



10. Μαζική επιστροφή νέων σε ένα από τα πιο πράσινα χωριά της Κύπρου

Η CITY μίλησε με 7 νέους που γύρισαν στο χωριό τους, για να φτιάξουν εκεί τη ζωή τους, δημιουργώντας παράλληλα τις δικές τους επιχειρήσεις.




Εκτός από ένα ολότελα νέο πρόσωπο που είχαμε μέσα στο 2019, μετά το redesign του site, η τρέχουσα χρονιά για τη CITY ήταν η καλύτερη και σε θέμα επισκεψιμότητας, με περισσότερους από 350.000 μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα. Ευχαριστούμε!


Καλό νέο έτος ευχόμαστε!



Ό,τι θέλεις να μοιραστείς μαζί μας, μπορείς να το κάνεις είτε στέλνοντας ένα κείμενο στο Be My Guest είτε απλώς με ένα Reaction.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ